100 deltagere fik et gratis SEO boost

bannerKom til tops med SEO. Det var titlen på det første .TakeOff inspirationsseminar, og en titel der trak omkring 100 deltagere fra alle dele af landet til DanDomains hovedkontor i Randers.

Få en SEO-optimeret webhop her – start webshop. 

Oplægsholder Rene Poulsen holdt en tre timer lang inspirationstale, peptalk, guide og spørgsmålssession i skøn forening.  Indehaveren af bureauet Wiseo gjorde det helt klart, at han havde ét mål for arrangementet.

“Jeg er her, fordi I skal tjene flere penge. Længere er den ikke.”

Om det i længden bliver tilfældet for alle deltagere står stadig åbent, men eftermiddagens og aftenens oplæg bød på konkrete SEO-tips, der var lige til at teste af med både en DanDomain WebShop og hjemmeside.

Vi snakkede undervejs med fire deltagere fra så forskellige steder som Als, Falster, Hedehusene og Nørresundby.

IMG_6830

Thomas Fisker, Nørresundby

“Jeg er overrasket over, at Rene har afsløret så meget, og at han rent faktisk svarer direkte på meget specifikke fagtekniske spørgsmål. Det virker som om, han er meget åben med den viden, han har. Man får ting med herfra, som man ellers skulle have betalt for.”

Thomas Fisker er stifter og medejer af DanDomain shoppen bodyman.dk,  som er markedsledende inden for salg af velsmagende kosttilskud og funktionelle sportsprodukter.


Hafsa Farooq, Hedehusene

“Jeg er i gang med SEO, men det er svært, der er meget man skal have styr på, og det kræver rigtig meget tid. Så jeg er kommet for at blive bedre hurtigere. Det er altid lettere hvis man får god vejledning. Jeg kan bruge det hele, og har masser af noter, men link building skal jeg i hvert fald i gang med hurtigst muligt.”   

Hafsa Farooq har for nylig startet DanDomain shoppen x2nails.dk med det erklærende mål at tilbyde kvinder et bredt udvalg af negleprodukter i høj kvalitet til lave priser.

IMG_6851

Anette Jensen & Anita Balslev, Als

“De fleste ting havde vi allerede en idé om, at vi skulle have optimeret, men vi fik en større forståelse for SEO på et overordnet plan. Det var Rene virkelig god til at bringe os tættere på. Det er nok fælles for mange af os, at vi er gode til at se et salgspotentiale, vi er måske også gode til at sælge, men vi er ikke helt oppe at køre over en masse nørderi, så det er et nødvendigt onde.”

Anette Jensen & Anita Balslev arbejder begge i DanDomain shoppen shop.universe.dk, der sælger et bredt udvalg af produkter indenfor naturvidenskab, indlæring og tekniske gadgets. Shoppen ejes af oplevelsesparken Universe (det tidligere Danfoss Universe)

IMG_6835Hans Thorkild Kjøller, Nykøbing Falster

“Når jeg har valgt at tage den lange rejse fra Falster til Randers, er det både for at møde nye mennesker og for at få de sidste nye strømninger. Det har været rigtig godt, og konkret kan jeg bl.a. andet tage med hjem, at jeg skal have lukket af for nogle af mine sider på shoppen, så Google ikke læser dem.”

Hans Thorkild Kjøller er tidligere programmør, og har startet DanDomain shoppen monica.dk, som forhandler et bredt udvalg af medier og tilbehør til bl.a. printere i ind- og udland.  

Nyhedsbrev_dottakeoff_smallDe næste .TakeOff seminarer er på plads

Vi vil løbende invitere på .TakeOff seminarer i løbet af 2014, og dato og emne for de næste to er på plads. Ønsker du inspiration og tips til at tage din forretning til nye højder?

Tilmeld dig gratis her

5 meninger om “100 deltagere fik et gratis SEO boost

 • 4. februar 2014 kl. 23:27
  Permalink

  Kære DanDomain

  TAK fordi i tog initiativ til dette spændende inspirationsseminar, som virkelig var godt skruet sammen.
  Rene fra Wiseo var super dygtig til at formidle viden omkring SEO. Jeg tog derfra med en masse gode SEO-tips.

  Jeg kan varmt anbefale andre, at deltage på jeres inspirationsseminarer i fremtiden.

  Hilsen Maria
  Designfryd.dk

  Besvar
  • 5. februar 2014 kl. 09:54
   Permalink

   Hej Maria

   Mange tak for de pæne ord. Og ikke mindst godt at høre, at seminaret har givet inspiration til at løfte din forretning. Det er netop det, der er meningen med det nye tiltag med .TakeOff seminarerne, og på vegne af alle, der har været involveret, kan jeg sige, at din og andre brugeres positive tilbagemelding giver motivation til at gøre det endnu bedre fremover. Skulle du have forslag til emner for fremtidige seminarer, hører vi meget gerne fra dig.

   Mvh Jesper

   Besvar
 • 11. marts 2014 kl. 00:53
  Permalink

  Hej DanDomain

  Jeg kunne ikke selv deltage i inspirationsseminaret, Øv 🙁

  Men har tidligere været på et kursus hos Rene fra Wiseo !!

  Han er kanon dygtig til SEO kan rigtigt mange gode SEO-tricks.

  Jeg kan også varmt anbefale Wiseo til andre… Og vil helt klart forsøge at deltage på jeres inspirationsseminarer i fremtiden.

  Med venlig Hilsen
  Kasper Andersen
  http://www.Billigcykel.dk

  Besvar
  • 13. marts 2014 kl. 09:34
   Permalink

   Hej Kasper

   Jeg var selv til stede ved SEO seminaret, og tror godt jeg kan sige, at 100 procent af de omkring 100 deltagere delte dit syn på Renes SEO kompetencer, da de kørte hjem:-)

   Du har i øvrigt snart mulighed for at komme med på et nyt inspirationsseminar. Den 10. april handler det om, hvordan du får succes med webshops i udlandet generelt og med et særligt fokus på Norge, som er et gunstigt marked for mange danske webshops. Der vil være tre oplæg med forskellige temaer fra rådgivningsvirksomheden MakesYouLocal.

   Hvis du har tid og lyst, kan du tilmelde dig her events.dandomain.dk

   Mvh

   Jesper

   Besvar
 • Pingback: 70 deltagere fik en opgradering i sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.