Få rejsegavekort på 5.000 kr.

Ville det ikke være skønt, at få kr. 5.000 på et rejsegavekort?

– Og flyve af sted til sol og sommer?

Vi tror nemlig, at du kender vores næste kollega, og at du har én bestemt person i tankerne, når du læser vores jobopslag. Hjælper du os med at finde den rette person til stillingen, belønner vi dig.

Skynd dig at opfordre de rette personer i dit netværk til at ansøge, og du er et skridt nærmere rejsegavekortet på kr. 5.000. Bed dem blot om at henvise til dig i ansøgningen, så vi har dit navn. Skulle vi beslutte os for, at ansætte netop den person du har anbefalet, så belønner vi dig med et rejsegavekort.

Så tag fat i dit netværk, og kryds fingre for, at vi vælger netop én du har anbefalet!

Men først kan du læse nærmere om stillingen her:

 

Webudvikler

Bliv en del af et succesfuldt hosting-og udviklingshus!

Vi udvikler og sælger en af de mest benyttede WebShops i Danmark, og vores behov vokser, derfor leder vi efter dig. Vi er pt. knap 60 dygtige og engagerede medarbejdere, og til udviklingsafdelingen søger vi en erfaren webudvikler, der skal slutte sig til teamet af 7 kolleger.

Udfordringen:

Som Webudvikler får du ansvar og indflydelse på udvikling af vores produkter. Stillingens fokus er vores WebShop platform. Det vil sige, at det er produktudvikling fremfor kundespecifikke projekter. Vores kunders tilkendegivelser af behov og ønsker har dog stor indflydelse på arbejdsopgaverne i udviklingsafdelingen.

Med dit gode håndværk, tekniske kompetence og faglige erfaring indgår du som udvikler i et ambitiøst team. Opgaverne løses i tæt samarbejde mellem udviklere, drift, product manager og marketing. Opgaverne løses efter Scrum principper.

For den rette kandidat, vil der være gode muligheder for at få indflydelse, og videreudvikle sig i takt med virksomheden.

Din baggrund og erfaring:

Du er først og fremmest en dygtig webudvikler. Din baggrund rummer:

  • En dokumenteret projekthistorik fra udviklingen af komplekse webløsninger
  • Solid viden om web miljøer
  • HTML, CSS, ASP.NET MVC, Webforms ekspert
  • ASP scripting
  • Gerne erfaring med javascript og Jquery

 

Som person er du løsningsorienteret, og konstant på jagt efter optimale måder, at løse komplekse udfordringer på. Du er selvkørende og vant til at levere, men trives ved at være en del af et team, og indgå i samarbejde. Du kommunikerer ubesværet på dansk både skriftligt og mundligt.

Vi tilbyder:

  • Udfordrende opgaver indenfor web-løsninger
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • En dynamisk og uformel arbejdsplads
  • Fleksibilitet i hverdagen
  • God kantineordning

 

Vi arbejder på, at besætte jobbet hurtigst muligt. Derfor er der ingen ansøgningsfrist. Ønsker du at søge jobbet klik her.

Ønsker du at høre mere om dette job, kontakt Max Knoth på telefon +45 20729108.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.