Events

Øg din online tilstedeværelse med et SEO-kursus

Lær hvordan du øger din synlighed og din omsætning på webshop! Vælg et skræddersyet SEO-kursus, hvor du får 1:1 undervisning af René Poulsen fra Wiseo


Vil du gerne tjene flere penge på din online business? Det tænkte jeg nok. For at kunne gøre det, er du nødt til at lave et helt essentielt stykke forarbejde, som indebærer, at du gør din forretning mere synlig. Søgemaskineoptimering er kernen i det at kunne findes på Google, så du rent faktisk får noget trafik ind på din side og kan begynde at tjene penge. Med andre ord. SEO er et must!

1:1 SEO Kursus - Lær at fange dine kunder i Google

Når du markedsfører din webshop, er det vigtigt, at du er synlig overfor relevante kunder i Google.

Vælg et skræddersyet SEO-kursus, hvor du får 1:1 undervisning af René Poulsen fra Wiseo, hvor du vil lære, hvordan du markedsfører hele sortimentet i din webshop, får en bedre placering, får flere besøg fra Google og i sidste ende en større omsætning via Google.

René har afholdt mere end 200 kurser og har derfor erfaring og kendskab til mange typer af brancher. Se hvad andre kunder har fået ud af bl.a. kurser her: https://dk.trustpilot.com/review/www.wiseo.dk

"Jeg er overhovedet ikke teknisk anlagt, men René (red. indehaver af Wiseo) holder det nede på et plan, hvor jeg virkelig kan forstå det. Desuden spørger han hele tiden, om jeg har forstået det - ellers tager han det bare igen. Jeg synes, at pengene er givet så godt ud, fordi jeg også selv at lave noget. Vi bruger René til at lave SEO sideløbende på vores nye shop, som vi begyndte at sætte op for fire måneder siden. Den er kun lige gået live, men det er gået over al forventning", siger kommunikationsmedarbejder Cindie Winckler fra voresguldklump.dk, som er en ny shop, der sælger børnetøj.

På kurset lærer du...

  • Hvordan Google læser og forstår din webshop
  • Hvordan du analyserer dine kunders søgninger på Google
  • Hvordan du finder relevante og konverterende søgeord
  • Hvordan du optimerer dit webshop i ft. tekster, fotos m.v.
  • Hvordan du sælger dit resultat på Google og får klikket
  • Hvordan du bygger interne og eksterne links
  • … og en masse gode og “lige til at gå til”-inputs

Pris pr. deltager kr. 3.995,-

Pris pr. ekstra deltager kr. 1.995,- (ekskl. moms)

Vil du prøve kræfter med din helt egen webshop? Opret webshop gratis her

Lignende indlæg