Aldrig mere tidsspild - denne app gør dit liv lettere!

Spar tid og penge på din bogføring med DanDomain til e-conomic integration. Ikke mere tidsspild på unødvendigt tastearbejde i dit regnskab med denne app.


Spar tid og penge på din bogføring med DanDomain til e-conomic integration.

Med e-conomic integration app'en er det slut med at spilde din tid på unødvendigt tastearbejde i dit regnskab. Og hvem gider bruge sin tid på arbejde, der nemt kan skæres væk.

For du kender sikkert situationen alt for godt. Massevis af timer brugt på at taste ordrer, varer og kunder ind i regnskabet, et irriterende spild af tid, som du meget hellere vil bruge på at gøre din shop bedre, så du kan sælge endnu mere.

Nu gør e-conomic integration app'en fra IEX noget ved sagen og sætter en stopper for unødig indtastning, ved at få din DanDomain Webshop til at tale sammen med dit regnskab.

App'en forbinder din shop med e-conomic og overfører helt automatisk ordrer, varer og kunder fra webshop til regnskab, så du ikke længere skal bruge tid på kedeligt arbejde ved tastaturet og undgår tastefejl. Du får en mere effektiv arbejdsgang og sparer tid og penge på din bogføring.

Dét kan du med e-conomic integration app'en:

  • Automatisk overføre ordrer, varer og kunder fra shop til regnskab (data overføres med 15 minutters interval)
  • Undgå tastefejl i dit regnskab
  • Effektivisere din arbejdsgang
  • Opsætte to-vejs lagerstyring, hvor lagersaldoen sendes fra e-conomic til din shop (kræver e-conomic tillægsmodul Lager)
  • Løbende følge statistik og overførsler
  • Selv bestemme hvornår ordrer skal sendes til dit regnskab
  • Nem opsætning

Sådan virker app'en!

1. Ordrer overføres automatisk til dit regnskab

En kunde afgiver en ordre i din shop, og kort efter overfører e-conomic integration app'en helt automatisk ordren til dit regnskab. På samme tid oprettes kunden også med ordren i e-conomic. Du slipper for dobbelt indtastning og undgår tastefejl.

2. Produkter synkroniseres per automatik

Når du opretter eller ændrer et produkt i shoppen, bliver det automatisk synkroniseret med dit e-conomic regnskab -  helt uden du skal løfte en finger.

3. To-vejs lagerstyring giver dig fuldt overblik

Har du brug for lagerstyring til din webshop, måske har du også har en fysisk butik, kan du med app'en opsætte to-vejs lagerstyring, hvis du har e-conomic tillægsmodulet Lager, som sender lagersaldoen fra regnskabet til din shop, hver gang der sker en lagerbevægelse – så har du hele tiden styr på dit lager.

Se her, hvordan det virker:

video_iex-economic

Kom nemt i gang!

For at komme i gang med DanDomain til e-conomic app'en og forbinde din shop med dit e-conomic regnskab, kan du lave din bestilling her i vores DanDomain Appstore.

App'en er abonnementsbaseret og starter fra kun kr. 149,- per måned. Alt du skal gøre er at vælge det abonnement, som passer til dig, efter hvor mange ordrer din shop har per måned.

For alle abonnementstyper (Basic abonnement undtaget) kan der opsættes tovejs lagerstyring, hvis du har tillægsmodulet Lager i e-conomic, og du har mulighed for at tilkoble flere sites for kr. 15,- per måned pr. site.

Bruger du Dinero regnskabssystemet, leverer IEX også en app, der sætter din DanDomain Webshop i forbindelse med dit Dinero regnskab.

Har du spørgsmål til de forskellige apps eller andet, kontakt da supporten på: 87 77 90 45.

Stop tidsspildet nu - køb e-conomic integration nu 

Lignende indlæg