Anmeldelse af DanDomain Webshop

Drømmer du om at starte din egen webshop? Eller overvejer du at finde en ny webshopudbyder? Og hvem skal du i så fald vælge?

Martin Rosenberg Hedelund fra Abeungen.dk skiftede til DanDomain i 2017.  I dette blogindlæg vil han fortælle om sine oplevelser med DanDomains webshopløsning. Måske gør det dit valg lidt nemmere ?

 

 

Om gæstebloggeren

Abeungen Logo

Abeungen.dk er en webshop, der sælger et stort udvalg af barsels- og dåbsgaver samt kvalitetslegetøj til børn i alderen 0-8 år.
De har været kunde ved DanDomain siden foråret 2017. 

 

 

Ny udbyder, nyt system

Da vi overtog webshoppen, Abeungen.dk, lå det i et system, som vi vidste, vi ikke ville bruge i fremtiden. Først og fremmest var det alt for dyrt.  Derudover var det ikke mobilvenligt og bød heller ikke på moderne funktioner.  

Vi havde brug for et system, som var fremme på e-handel, men til en overkommelig pris, så vi havde flere midler til at vækste forretningen. DanDomain vandt, fordi de kunne tilbyde alt det, vi efterspurgte, og til en god pris.

Her er de 3 vigtigste årsager til, hvorfor vi valgte DanDomain: 

 

1. Flot webshopdesign

Abeungen har ingen fysiske butikker, og derfor var det vigtigt for os, at det var et enkelt og flot webshopdesign, der mødte vores kunder på alle enheder og skærmstørrelser.

Vi har ikke et stort teknisk kendskab. Derfor har vi fået et setup, der passer perfekt til os, så vi kan koncentrere os om at sælge varer. DanDomain tilbyder et hav af designskabeloner, så det var nemt at finde en, der passede til vores udtryk.

Nemt webshop design

Med over 70 apps og moduler samt drag-and-drop-funktion kan vi hele tiden udvikle og optimere vores webshop.

Designet i backenden er overskueligt og reagerer hurtigt, når du arbejder med det.  

Vi har stadig stor glæde af DanDomains Partnernetværk, hvor der er mange aktive og dygtige partnere, så man altid kan få professionel rådgivning, uanset om man har brug for hjælp til designet, ekstra funktionalitet eller markedsføring. Dandodesign er bl.a. en af DanDomains partnere, der har hjulpet os. Vi havde brug for hjælp til den hardcore tekniske del. Uden dem ville vi ikke være nået dertil, hvor vi er i dag. Det er et fleksibelt system, hvor man har mulighed for hele tiden at videreudvikle på vores webshop, så abeungen.dk altid kan være et skridt foran.

Det er en fordel at vælge DanDomain, hvis man ikke vil bekymre sig om, at systemet lever op til de krav, der er til en webshop i dag. De løbende opdateringer betaler man ikke ekstra for.

 

2. Gratis kurser

Bedste gratis kurser uddannelser Gratis kurser og videndeling er en ekstra service fra DanDomain, som vi har været meget glade for.

Her får vi vigtig viden og læring om, hvad der rører sig online, eller hvad du skal være opmærksom på, hvis du har en webshop. Kurserne har handlet om alt fra SEO og AdWords til designtrends og ehandelstendenser, og fælles for dem er, at de har hjulpet os med at vækste og få succes.   

Kurserne afholdes i Randers og København, men ofte kan de også livestreames.

 

3. Ekstraordinær support

Det er en stor fordel for os, at systemet og supporten er på dansk. Der findes et hav af brugbare og velskrevne guidelines i ‘Hjælpeområdet’. Hvis du har svært ved at overskue skriftlige guides, er der også videoguides.  

Bedste webshop support

Har du brug for yderligere hjælp eller foretrækker personlig support, har DanDomain også en supportlinje med yderst kompetente medarbejdere.

Under opsætning af abeungen.dk var jeg i kontakt med DanDomain mindst en gang om dagen. I dag er det ca. en gang om måneden, hvor vi typisk får hjælp til nytænkning og udvikling af nye tiltag.

Servicen er i top, og vi har fået meget mere, end vi havde forventet.

 

Vi kan varmt anbefale DanDomain som din næste samarbejdspartner! 

 


 

Hos DanDomain siger vi tusind tak til Martin fra Abeungen.
Du kan besøg deres webshop her: abeungen.dk.

Har du modet på at starte din egen webshop? Prøv en DanDomain Webshop gratis i 30 dage.

Du er velkommen til at skrive en kommentar, hvis du har spørgsmål, ris eller ros til vores webshopløsning. 

Anne Nørgaard

Praktikant inden for HR og Marketing at DanDomain A/S
Jeg er kommunikationsstuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Mine primære opgaver er at lave content til vores blogs, sociale medier, events og lign.
Anne Nørgaard

Anne Nørgaard

Jeg er kommunikationsstuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Mine primære opgaver er at lave content til vores blogs, sociale medier, events og lign.

En mening om “Anmeldelse af DanDomain Webshop

  • 13. marts 2019 kl. 01:53
    Permalink

    Super godt indlæg – kan se at mange af de shops jeg anmelder og skriver om på https://boernepenge.dk også bruger DanDomain. God ide med at man kan prøve gratis i 30 dage.

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.