Bliv synlig på alle Google-medier med et Google StartUp Kit

Er du nystartet webshop, og har du svært ved at danne dig et overblik over alle de ting, du skal have styr på i forhold til online markedsføring? Synes du, at Google er en finurlig størrelse, som er ret vigtig at være tilstede på? Så er du bestemt ikke alene. Der er rigtig mange, der har svært ved at finde hoved og hale i, hvilke Google-medier man skal være oprettet på for at opnå størst mulig synlighed. Det korte svar er alle.

Derfor har en af vores samarbejdspartnere, Adplus, lavet et Google StartUp Kit til nye og eksisterende shopejere, så man selv kan slippe for al polemikken med oprettelse af diverse Google-konti som fx Google Maps, installering af Google Tag Manager, oprettelse på Google Analytics, Google AdWords og mange flere. Du får de fulde Google-kit installeret til din virksomhed, så du er tilstede alle relevante steder på Google.

Øg din online synlighed og tilstedeværelse med Google StartUp Kit

Er du i tvivl om, hvor vigtigt det er at være tilstede på Google, kan jeg fortælle dig, at det næsten er som om, at din virksomhed ikke eksisterer, hvis ikke folk kan søge efter dit firma på Google. Der findes mig bekendt ikke nogen udførlig manual, der fortæller dig, hvilke Google-medier, du skal være på, og hvordan du bærer dig ad med at oprette dig. Det er nemlig en yderst kompleks affære, hvis man ikke er hjemmevant med lidt kode hist og her samt nogle til tider uspiselige fagtermer, hvis betydning drukner i oversættelsen. Adplus tilbyder at varetage oprettelsen af din virksomhed på samtlige Google-medier og datter-medier som fx Youtube. Du får et komplet Google-kit, som er særligt henvendt til dig, der er nystartet med egen shop og et spritnyt domæne, men det er også til dig, der har haft en shop i kortere eller længere tid og aldrig har fået oprettet dig de rigtige steder. Din tilstedeværelse og ikke mindst synlighed på Google er helt essentiel, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at tjene penge på en online forretning. Vil du hellere bruge tiden på at koncentrere dig om vedligeholde din shop i stedet for at forsøge at favne hele Googles landskab, så tag imod tilbuddet fra Adplus.

Dét får du med i Google StartUp Kit

 • Installering af Google Tag Manager
 • Oprettelse i Google Analytics
 • Oprettelse i Google AdWords + link af konto til Analytics
 • Oprettelse i Google Search Console og opsætning af sitemaps
 • Installering af Google AdWords og Google Analytics-kode i din shop
 • Oprettelse i Google Merchant Center
 • Oprettelse af Feed til Google Shopping
 • Oprettelse på Google My Business
 • Oprettelse på Google Maps
 • Oprettelse af firmaside på Google+ med en basis designopsætning
 • Oprettelse af kanal på Youtube
 • 600 kr. gratis til Google AdWords (gælder kun nye domæner)

Pakken her koster 4.500,- ex. moms.

Køb pakken hos Adplus

Google StartUp Kit Extended

Du har også mulighed for at købe et Extended-kit, som indeholder alt i ovenstående StartUp Kit, men yderligere får du også:

 • Oprettelse af firmaside på Facebook Business Manager og evt. link til Instagram-konto
 • Design af Facebookside med information om virksomhed samt profil- og coverbillede
 • Oprettelse af firmaside på LinkedIn
 • Design af LinkedIn-side med information om virksomhed samt profilbillede
 • SEO-rapport af hjemmeside

Pakken her koster 6.500,- ex. moms.

Køb Extended-pakken her

Vil du efterfølgende have hjælp til at administrere alle disse Google-konti, har vi yderligere en lang række partnere, som alle har unikke ekspertiser inden for netop Google. Du kan kontakte vores salgsteam for at høre nærmere om, hvem der kan hjælpe dig med fx AdWords, SEO og Youtube.

Ring på 88 82 04 90 eller skriv på shopsalg@dandomain.dk.

Drømmer du om egen webshop? Opret webshop gratis her og prøv helt gratis i 30 dage

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.