Bloginn – integreret SEO-venlig linkbuilding direkte i din webshop

Bloginn er et spritnyt integrationsmodul mellem din DanDomain Webshop og en WordPress blog (bloggen følger naturligvis med i prisen, når du køber Bloginn).

Har du ikke egen webshop? Lav din egen webshop

Bloginn kobler din webshop sammen med WordPress, som er verdens mest udbredte system til hjemmesider og blogs. Integrationen med bloggen øger dine muligheder i Google betragteligt, da du har mulighed for at linke til din webshop fra din blog, hvor du serverer lækkert indhold om dine produkter for dine kunder. Eksterne links (links fra andre websites) tæller ekstra godt hos Google, og Google skelner ikke mellem, hvem der laver links, så længe siden har relevant og reelt indhold, der er skrevet til mennesker og beriger kunderne med gode informationer. På den måde kan du linke til dig selv fra din blog til webshop og score ekstra point. Og det er præcis her, hvor Bloginn har sin berettigelse.

Med Bloginn kan du sælge produkter både fra din DanDomain Webshop og fra din WordPress-blog. Når du skriver indlæg på din blog, kan Bloginn hente produkter fra din webshop og vise dem i teksten, og kunderne kan købe produkterne direkte fra din blog. Integrationen mellem blog og Webshop er dynamisk, så hvis der ændres f.eks. pris eller billede i webshoppen, opdateres det automatisk på bloggen.

Blogging er en billig og effektiv måde at markedsføre din forretning på. Jo mere du blogger, jo mere synlig bliver din virksomhed på Google, hvilket giver flere besøgende både i din webshop og på din blog. Det betyder, at du får nemmere ved at sælge mere og øge din omsætning.

Det kunne f.eks. være: En webshop, som sælger fiskeudstyr og laver en blog med historier om fisketure. Under beskrivelsen af en god fisketur på bloggen linkes til de blink, liner, fiskehjul, o.s.v., der blev brugt til ”den gode fangst”.

Måske har du allerede en blog? Så skal du blot installere Bloginn. Måske kender du ikke WordPress? Så skal du vide, at det er nemt og enkelt at komme i gang med.

Se hvordan Bloginn virker

Du får meget for pengene, når du bestiller Bloginn:

•    Bloginn, der henter og viser produkter fra din DanDomain Webshop
•    WordPress med responsivt design, der matcher din webshop
•    Månedlig hosting med i prisen
•    E-mailsupport
•    Basis SEO-opsætning
•    Gratis opgradering
•    Onlinekursus i WordPress

“Giver mig ekstra besøgende”

Christina Rantil Smith, som er indehaver af webshoppen, faraos-hest.dk, har haft Bloginn på prøve og siger følgende om det:

Jeg har brugt Bloginn i ca. et år nu. Bloggen giver mig mange ekstra besøgende i webshoppen. Integrationen til mine produkter gør, at kunder i langt højere grad køber produkter, direkte henvist fra min blog”.

Se hendes blog herunder.

faraosheste

Oprettelsen af Bloginn koster kr. 1.500,- og er en éngangsudgift.

Herefter koster det kr. 149,- pr. md. eksl. moms.

Hvis du har specielle ønsker til det grafiske design, hjælper vi naturligvis med det.
Besøg bloginn.dk og få mere at vide.

Køb Bloginn her

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.