DanDomain

Pressemeddelelse: DanDomain indgår partnerskab med europæisk hostinggigant og går fra 70 til 550 specialister

Intelligent indtager en ubestridt førsteplads inden for hosting i Beneluxlandene og opkøber nu DanDomain.


Den globale IT-virksomhed, belgiske Intelligent, har netop sat foden på østjysk jord. Intelligent har længe haft øje på DanDomain, som er én af Danmarks største hostingvirksomheder. Intelligent indtager en ubestridt førsteplads inden for hosting i Beneluxlandene, og takket være det nye opkøb af DanDomain tilslutter 70 interne specialister sig Intelligent med mange års erfaring inden for hosting og netbutikker. Den kommende koncern vil i fremtiden beskæftige 550 specialister globalt, og opkøbet passer ind i Intelligents vision om at blive en vidtspændende one-stop-shop for kunderne ved at kombinere ekspertise inden for e-handel med hostingydelser.

DanDomain har længe været blandt de allerstørste hostingvirksomheder i Danmark med mere end 75.000 kunder. Vi kan nu se frem til at blive noget af mastodont på det europæiske marked, da tilslutningen til belgiske Intelligent gør os til én af de absolut største hostingvirksomheder i Europa. DanDomain og Intelligent har en lignende vækstkurs. Begge selskaber blev startet i 1999 og har opnået bemærkelsesværdige resultater i årenes løb gennem store investeringer i mennesker og viden, og derved skabt nogle stærke brands.

“Jeg er yderst begejstret over, hvor godt Intelligents og DanDomains kultur og værdier matcher hinanden. Og med dette partnerskab er DanDomain nu strategisk godt rustet til fremtiden. Vi mener, at DanDomain tilbyder en stor kundecentrisk værdi - takket være den ekspertise, vi har opbygget blandt andet inden for e-handel. Vi er overbeviste om, at både DanDomains og Intelligents omfattende viden vil hjælpe os alle til at udvikle endnu stærkere hostingydelser til vores kunder,” siger Ronnie Bach Nielsen, administrerende direktør, DanDomain.

Opkøbet er en del af større vækstambitioner

Opkøbet af DanDomain passer ind i strategierne og ambitionerne hos Intelligent, som er holdingselskab for Combell - om på længere sigt at vokse til én af Europas største hostingkoncerner. Valget af DanDomain og Danmark er logisk, eftersom det er et marked, der ligner markedet i Beneluxlandene, som såvel udgør en god base for yderligere vækst i andre skandinaviske lande.

“Et opkøb giver altid en større skala. Vi byder ikke blot mange nye kunder velkommen, men også mange nye kolleger samt ekspertise. Når vi sammen fokuserer på R & D samt design af nye produkter og teknologier, vil det skabe drivkraft og knowhow til at udvikle os hurtigere og opnå større succes. Dette vil resultere i stærkere og endnu mere konkurrencedygtige produkter og ydelser for såvel DanDomains kunder som for Intelligents.” - Frederik Poelman, administrerende direktør for SMV, Intelligent

Markedsleder inden for e-handel

DanDomain er en pionér i Europa og lancerede den første version af sin webshopplatform i år 2000. Med denne kunne iværksættere let begynde deres egen online-forretning. Nu er produktet blevet en bred platform med talrige integrationer og partnere, og den er i dag ledende på det danske marked inden for dette felt.

Ved at udvikle selve produktet og desuden arbejde tæt sammen med sine partnere har DanDomain altid kunnet reagere hurtigt på markedstrends. Intelligent ser derfor mange muligheder for også at lancere en lignende løsning i Beneluxlandene. Takket være opkøbet af DanDomain, som har mange års ekspertise, er Intelligent godt klædt på til at nærme sig opfyldelsen af sin vision. Intelligents og DanDomains samlede erfaring giver mange muligheder fremover.

Fremtiden ser stærk og lys ud

Intelligents vision er at blive en vidtrækkende one-stop-shop for sine kunder. Hvad enten det gælder et domænenavn, hosting, hjemmeside, e-mail, e-mail marketing eller (snart) egen online-forretning, kan kunderne altid være sikre på, at de vil få service og support af høj kvalitet hos Intelligent. I DanDomain har samme værdier og engagement i forhold til høj kvalitet, hvor kunden altid er i fokus. Lighederne mellem DanDomain og Intelligent, hvad angår kvalitet og drivkraft til altid at gøre tingene bedre, er bemærkelsesværdige.

Intelligent sammensætter en stærk ledelse i Danmark for at gennemføre fremtidsplanerne. Ronnie Bach Nielsen (medstifter af og administrerende direktør i DanDomain) er blevet medejer af hele koncernen og er udnævnt til administrerende direktør. Han vil lede Intelligents SMV-afdeling under udvidelsen i Danmark. Brandet DanDomain videreføres, og DanDomain-teamet fortsætter også deres virke fra deres kontor i Randers.

Lignende indlæg