DanDomain og Anders “Anden” Matthesen på talerstolen i Randers

Businesspark Randers, i folkemunde også kaldet Randers Stadion, lagde onsdag grund og lokaler til en stor konference inden for e-handel. Det var e-business Randers, der stod bag arrangementet, som havde lokket en række store talere til byen for at tale om e-handel. Emnet var en gulerod i sig selv, da der blev prædiket for fuld konferencesal med godt 250 business-folk, der var kommet for at høre om, hvordan de kunne tage deres forretning til nye højder.

Prominente talere som Mikkel deMib, Christian Waldstrøm, Rasmus Houlind og selveste entertainerkongen Anders “Anden” Matthesen gav hver især deres gode til råd til, hvordan man drysser englestøv over sin forretning.

DanDomains e-commerce direktør, Thomas Kronow Thrysøe, viste sin eksistensberettigelse på talerstolen, da han adresserede rækkevis af sultne forretningsdrivende med appetit på datadreven forretningsudvikling. Thomas har en fortid hos eBay, og han er derfor velbevandret inden for indsamling og bearbejdning af kvali- og kvantitativ data, hvilket vi benytter os af i stor stil hos DanDomain.

Emnet var, “Tør du fejle?”, hvilket Thomas mener, er en vigtig del af det at være iværksætter, hvis man vil lykkes med sin forretning.

“Anerkendte analyser peger på, at 80% af alle gode idéer fejler. Men for fortsat at kunne drive innovation, handler det om at arbejde på en måde, så man som iværksætter fejler billigere og dermed opnår succes hurtigere og med højere frekvens”, lød det fra Thomas Kronow Thrysøe.

DanDomain var medvært ved arrangementet og mødte talstærkt op, da vi er en stor del af drivkraften bag samt initiativtager til e-business Randers.

“En tredjedel af vores forretning handler om e-commerce, og derfor vil vi gerne være fysisk til stede for vores kunder og invitere dem ind til en dialog. Det synes jeg absolut er vigtigt og ikke mindst loyalitetsskabende. Vi har 3.000 kunder inden for e-handel, og mange af dem møder vi aldrig. Så det var derfor en gylden mulighed for at få sat ansigt på og møde hinanden. Samtidig er en konferencen af den her kaliber jo en glimrende mulighed for os og vores kunder til at netværke med folk i branchen, men også vores samarbejdspartnere, som vi havde inviteret med”, lød det fra administrerende direktør hos DanDomain, Ronnie Bach Nielsen.

Start din egen webshop

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.