DanDomain WebShop 8.1: Danmarks største shopløsning har fået en AppStore

Vil du sælge dine varer på Amazon? Tilbyde dine kunder kredit via Klarna? Gøre brug af affiliate partnere? I vores nye AppStore finder du disse og mange flere smarte apps til DanDomain WebShops, som sparer dig for tusindvis af kroner til udvikling af enkeltstående løsninger.

Fra start indeholder AppStoren de shopmoduler, man hidtil har kunnet tilkøbe via dandomain.dk, men der vil løbende komme flere. Både nuværende partnere og andre udviklere får adgang til at tilføje indhold, og vi forventer, at der vil være stor interesse for at udvikle apps til Danmarks største webshopløsning.

WebShop_Appstore_Screenshot
AppStoren indeholder blandt andet den nye Paii app, som er gratis resten af 2014.

Find AppStoren i din shopadmin

Når din shop er opgraderet til version 8.1, finder du linket til AppStoren nederst i menuen (se screenshot). Vi har valgt at fremhæve udvalgte apps i slideren øverst, det kan f.eks. være nye, populære og apps på tilbud.

I visningen af samtlige apps kan du sortere ud fra bl.a. pris, udvikler og kategorier som betaling, integration og design. Det er tanken med AppStoren, at den både skal åbne op for mere indhold og gøre det lettere for shopejere at se de mange muligheder med en DanDomain WebShop.

De fleste apps kan du betale og installere i din shop med det samme, andre kan kræve f.eks. en indløsningsaftale med en betalingsudbyder.

Har du gode idéer til nye apps?

Hvem bedre at spørge om idéer til nye apps end dem, der arbejder i DanDomain WebShoppen hver eneste dag? Skriv dine idéer til apps i kommentarfeltet, måske sidder der en udvikler derude, som ser potentialet.

Prøv en DanDomain WebShop

Har du ikke allerede har en DanDomain WebShop, kan du oprette en gratis demo i 30 dage inkl. support. Demoshops har adgang til den fulde udgave af shoppen, inkl. AppStoren, og du kan få guidede tours til de vigtigste funktioner.

gratisdemo

 

En mening om “DanDomain WebShop 8.1: Danmarks største shopløsning har fået en AppStore

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.