DanDomain WebShop 8.1: En fugl i hånden og ti på taget

Ordsproget lyder, at én fugl i hånden er bedre end ti på taget. Men hvem siger, at det er et valg mellem enten og eller? Med DanDomain WebShop 8.1 får shopejere både øjeblikkelige forbedringer i hånden og masser af fremtidsperspektiv på taget.

Lav din egen webshop

I den nye opdatering af DanDomain WebShoppen har vi investeret hundredevis af udviklingstimer og hundredtusindvis af kroner i soft- og hardwareforbedringer, der peger langt ind i fremtiden. Ikke mindst flytter vi alle webshops over på en helt ny platform og lancerer en DanDomain AppStore, hvor eksterne udviklere får mulighed for at tilføje indhold.

Nu og her er der også features, som kommer både shopejere og deres kunder til gode. En ny SEO-pakke gør det lettere for shopejere at opnå bedre placeringer i søgeresultater, og så har vi inkluderet moduler til nye og innovative betalings- og forsendelsesmetoder, der kan mindske omkostningerne og øge konverteringen i samme ombæring.

NR Dandomain Halvfigur
Følg med på bloggen de kommende uger. Læs bl.a. hvorfor produktdirektør Niels Reinau har valgt at udstyre Danmarks mest udbredte e-handelsløsning med en ny og større motor.

Her er de væsentligste nyheder i DanDomain WebShop 8.1:

 • DanDomain AppStore
 • Gratis Paii og SwipBox integration
 • 5 x SEO-optimering
 • Ny shop-platform

Hvornår opdaterer vi din shop?

Som shopejer sidder du nok med ét presserende spørgsmål. Hvornår får jeg adgang til den seneste version af min DanDomain WebShop?

Det helt konkrete svar må du vente lidt på, da vi opdaterer de tusindvis af DanDomain WebShops i mindre puljer for at optimere migreringsprocessen. Hvornår din shop står for tur, vil vi i god tid informere om i din shopadministration. Vi forventer, at alle shops vil være opdaterede medio april.

Prøv en DanDomain WebShop

Har du ikke allerede har en DanDomain WebShop, kan du oprette en gratis demo i 30 dage inkl. support. Demoshops har adgang til den fulde udgave af shoppen, og du kan få guidede tours til de vigtigste funktioner.

gratisdemo

 

8 meninger om “DanDomain WebShop 8.1: En fugl i hånden og ti på taget

  • 7. marts 2014 kl. 13:09
   Permalink

   Hej John

   Det kan og vil vi også gøre. Men du må have lidt tålmodighed, da vi fortæller om de nye tiltag drypvis hen over den periode, hvor opdateringen rulles ud på alle shops. Jeg arbejder lige nu på at få en SEO ekspert til at sætte ord på potentialet i de enkelte optimeringer.

   Mvh

   Jesper

   Besvar
 • 7. marts 2014 kl. 10:31
  Permalink

  Lyder spændende…

  Omfatter den nye platform og ny og moderne template engine?

  Besvar
  • 7. marts 2014 kl. 14:00
   Permalink

   Hej Janus

   Tak for dit spørgsmål, som vi meget gerne vil svare på, men kan jeg få dig til at uddybe, hvad det er du efterspørger?

   Mvh

   Jesper

   Besvar
 • 8. marts 2014 kl. 08:28
  Permalink

  Fedt!
  Jeg glæder mig til at se alle de forbedringer i kommer med!
  Og at melde mig under fanen som app-udvikler 🙂

  Besvar
  • 13. marts 2014 kl. 09:55
   Permalink

   Hej Torsten

   Vi vil også glæde os til at se dine bud på smarte apps til DanDomain WebShoppen. Jeg har bedt min kollega Martin kontakte dig omkring muligheder og tidsperspektiver.

   Mvh

   Jesper

   Besvar
 • Pingback: DanDomain WebShop 8.1: Konverteringsvenlig Swipbox-integration som standard

 • Pingback: DanDomain WebShop 8.1: Fem nye SEO-taktik tricks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.