DanDomain

DanDomains nye webshop er bygget til succes!

Vores nye webshop er propfyldt med funktioner, der letter din hverdag som e-købmand. 


Vores nye webshop er propfyldt med funktioner, der letter din hverdag som e-købmand og giver dig de bedste betingelser for webshop-succes! Vores kontrolpanel er brugervenligt og kan tilgås via både mobil, tablet og pc, så det altid er nemt for dig at arbejde med din webshop – selv når du er farten. Derudover har vi som altid fri support – et stort, dedikeret team, der sidder klar til at hjælpe dig. 

Den nye DanDomain webshop har et intuitivt kontrolpanel. Vi har gjort menuen mere simpel, og kontrolpanelet er optimeret til at understøtte søgning. Det vil sige, at du kan søge på det, du gerne vil finde frem til i kontrolpanelet. Om det er funktionerne “Gaveindpakning” og “Opret produkt” eller et specifikt ordrenummer, så er det muligt. Det gør det ultranemt for dig at navigere rundt i kontrolpanelet og finde det, du søger. 

Vi har gjort os umage i forhold til den nye webshop og lavet interviews og brugertest med flere af jer. Vi har nemlig været meget optaget af at få så mange inputs og idéer med fra jer som muligt.

For det er jo jer, der er mestrer i DanDomain-platformen, da I bruger det hver dag. I har altså været en stor inspirationskilde for os i designet af det nye kontrolpanel. Det er gennem undersøgelser af, hvordan I bruger kontrolpanelet, at vi har fundet ud af, hvilke funktioner I bruger allermest og har fremhævet dem for at gøre hverdagen så let som muligt.

Nu er det tid til at kigge lidt nærmere på nogle af de lækre funktioner, vi har tryllet frem i den nye DanDomain webshop.

Fordele ved den nye DanDomain webshop

#1
+100 apps & integrationer

I den nye DanDomain webshop har du +100 apps og integrationer til rådighed. Oven i hatten rigtig mange af dem gratis - fx dem til fragt- og betalingsløsninger. De mange apps og integrationer gør, at du kan tilpasse din webshop, som du ønsker det - og koble flere apps på i takt med, at din webshop vokser.
Se alle vores apps her >>

 

#2
Flotte, gratis designs

I den nye DanDomain webshop har du mulighed for at vælge mellem 20 flotte, gratis designs, der sælger dine produkter. Hvis du leder efter noget lidt udover det sædvanlige, så har vi også 10 Premium designs, der er designet af nogle af vores designpartnere, og som kan købes til et engangsbeløb på kun 1999 kr.
Er du på udkig efter noget ekstraordinært som en specialdesignet webshop, så har vi et stort netværk af designpartnere, der står klar til at hjælpe dig.
Se alle vores partnere her >>

 

#3
Gratis betalingssystem & MobilePay Checkout

Hvis du har en DanDomain webshop, kan du få vores eget betalingssystem OnPay helt gratis, hvis du har max. 100 transaktioner om måneden. Du betaler kun 1kr./transaktion. Det gør, at du kan komme nemt og billigt i gang med at modtage betaling på din webshop.
Læs mere om OnPay her >>  

Lynhurtig betaling med MobilePay Checkout
Gennem OnPay er det nu muligt at aktivere MobilePay Checkout, som gør, at dine kunder slipper for bøvlet med at indtaste navn, adresse og kortoplysninger - og i stedet bare kan betale med et enkelt swipe i MobilePay. Det bliver altså ultranemt at gennemføre et køb på din webshop - og det vil du højst sandsynligt også kunne se på din konverteringsrate. 

MobilePay Checkout er ganske gratis, hvis du i forvejen bruger MobilePay. 

 

#4
Fuld designfrihed

Hvis du har tekniske evner eller kender en udvikler, så har du mulighed for at designe din webshop lige som du vil. Du har nemlig fuld designfrihed i DanDomains webshopsystem med adgang til HTML/CSS/JS.
Fuld designfrihed er tilgængeligt fra webshoppakken Growth og op. 

 

#5 
Nemt at sælge B2B

Med den nye DanDomain webshop kan du både sælge til forbrugere og erhvervskunder i samme løsning. Kræv fx login for at handle, lav b2b kundegrupper og specialrabatter til erhvervskunder. B2B-funktionerne afhænger lidt af, hvilken webshop-pakke du har, men kan tilpasses næsten ethvert behov. Se mere her >>

 

#6

Sælg til hele verden

DanDomain webshoppen er oversat til hele 20 sprog. Du kan altså hurtigt skifte sprog på dit design uden at skulle oversætte selv. Det er derudover muligt at levere til alle de lande, du har lyst til. Du har derfor rigtig gode betingelser for at ekspandere din webshop til flere lande, hvis det skulle komme på tale. Vi har integrationer til flere internationale betalingssystemer fx Klarna, PayPal og Vipps. 

 

#7
Fri API-adgang og 50GB gratis plads

Giv din programmør adgang til at hente eller sende data til og fra din webshop via vores API og webhooks og byg selv integrationer. Alle webshops får som udgangspunkt 50 GB plads tilknyttet deres webshop. Har du brug for mere, så kontakt os.

 

Altid gratis support

Du har altid fri support med din webshop – også i din prøveperiode! Vores supportere er eksperter i vores shopsystem, så du vil altid møde en kompetent og dygtig suppporter, når du ringer til os. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon og mail. Vi har også et hjælpeunivers , en blog og et univers med artikler om alt fra markedsføring til dropshipping.


Et større og stærkere e-handelsfælleskab

Vi har brugt de sidste 15 år på at etablere os som den førende webshopplatform i Danmark. Det vil vi ikke blot bevare – det vil vi udbygge og gøre endnu stærkere til glæde for dig og alle vores andre kunder!

Vi ønsker at skabe et endnu stærkere fællesskab mellem os, vores samarbejdspartnere og vores kunder, hvor vi kan hjælpe hinanden i hverdagen med stort og småt.

Derfor har vi startet en ny Facebook-gruppe, som vi håber, at I vil deltage i. Den kommer til at rumme hele DanDomains e-handelsunivers for alle eksisterende og nye kunder.

Vi håber, at du vil melde dig ind og fortsat deltage i vores e-handelsfællesskab.

Tilmeld dig fællesskabet her


Nysgerrig på det nye webshopsystem?

Hvis du har lyst til at se det nye DanDomain webshopsystem og teste det, så kan du oprette en gratis prøveperiode i 30 dage.

Det er 100% uforpligtende, og hvis det ikke er noget for dig, så lader du bare din prøveperiode udløbe, og så vil der ikke ske mere.

Prøv gratis i 30 dage

 

Hvis du synes, at den nye DanDomain Webshop lyder interessant, så kan vi hjælpe dig med at flytte din webshop til det nye system. Vi har lavet et program, der kan flytte næsten alle data til vores nye webshopsystem. Skriv eller ring til os, hvis du vil høre mere om flytning til det nye system. 

 

Book et møde med en af vores e-handelseksperter

Vores e-handelseksperter har gennem årene rådgivet og hjulpet flere tusindvis af webshopejere - og de vil også hellere end gerne hjælpe dig og give dig noget sparring på dine idéer.

De sidder derfor klar til at hjælpe dig med, hvordan du bedst kommer i gang med at udleve din webshopdrøm.

Mødet kunne fx handle om:

  • Rådgivning om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din webshop
  • Hvilken hjælp har du brug for fra os?
  • Hvordan vores partnernetværk vil kunne hjælpe
  • Hvilke muligheder, der er i systemet?
  • Snak om priser

Book møde nu

Lignende indlæg