Danske virksomheder får bedre service i skyen

Med Microsofts nye Cloud Solution Provider program kan danske virksomheder se frem til en bedre og mere helstøbt serviceoplevelse på populære cloud-løsninger. Danske DanDomain er den første CSP-partner i Norden, og her ser man ser stort potentiale i de nye muligheder. Ikke mindst på kundernes vegne.

Redmond eller Randers. Hvor vil du helst ringe hen, hvis du har spørgsmål til Office 365 business? De fleste foretrækker det nære, og med deres Cloud Solution Provider program har Microsoft flyttet serviceoplevelsen tættest muligt slutkunden.

Første CSP-partner i Norden blev randersbaserede DanDomain, og det var netop DanDomains tilgang til kundeservice, der lå til grund for Microsoft valg.

”Microsofts succes bygger på vores partnernetværk, og jeg er imponeret af DanDomains løsningsorienterede tilgang til iværksættere og mindre virksomheder samt DanDomains evne til at skabe merværdi for deres kunder,” siger Kamilla Jørning Roost, Direktør for SMS&P i Microsoft Danmark.

DanDomain er en såkaldt 1-Tier partner i CSP-programmet, som blandt andet stiller ekstra krav til virksomhedens servicekapacitet, og Executive Vice President Mark Frihagen rangerer den nye status meget højt i virksomhedens 15-årige historie.

”Jeg ser det som milepæl for DanDomain, at vi nu er den første CSP partner i Norden, og en af de første i hele Europa. Kongstanken i DanDomain har altid været, at kunden skal sættes i centrum. Nu har vi endnu bedre udgangspunkt for at levere den bedst mulige løsning, og dermed give vores kunder mulighed for, at holde fokus på driften af deres forretning. Det synes jeg er ret fantastisk, ikke mindst på vores kunders vegne,” siger han.

Starter med Office 365
Som den første af Microsofts cloud-løsninger tilbyder DanDomain nu produktivitetspakken Office 365 gennem CSP-programmet. For kunden betyder det blandt andet, at supporterne sidder i Randers, at det er hurtigere og lettere at komme i gang, og så kan Office 365 abonnementerne købes med kortere bindingsperiode. Mark Frihagen ser et enormt potentiale for Office 365 på markedet for små og mellemstore virksomheder.

”Bedømt på kundernes interesse og tilbagemeldinger, så rammer Office 365 lige ned i et ømt punkt. Der stilles større krav til mobilitet og samarbejde på tværs, og Microsoft har set helt rigtigt ved ikke bare at lægge Office-pakken i skyen og på mobile enheder. Der følger et væld af smarte værktøjer med, som mange slet ikke vidste, de havde brug for, og jeg har svært ved at se, hvorfor alle ikke skulle overveje det kraftigt,” udtaler han.

DanDomain sælger i dag Office 365 i flere forskellige pakker med inkluderet support og tilbyder desuden hjælp til opsætning og migrering af data. Det er netop den helhedstilgang, der ligger til grund for Microsofts satsning på det nye CSP-program.

“DanDomains nye pakker, der kombinerer Office365 med DanDomains egne services, er tilpasset kundernes behov og sikrer kunderne nem adgang til professionelle produktivitetsløsninger,” siger Kamilla Jørning Roost, direktør for SMS&P i Microsoft Danmark.

For yderligere oplysninger og udtalelser
Mark Frihagen, Executive Vice President i DanDomain, 41 82 57 23

Se vores Office 365 priser

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.