Blog

Defendo.dk har fået succes med deres nye webshopplatform

Skrevet af: Rikke Toft
23. november 2021

I 2017 startede Lars og Rasmus Defendo.dk, som tilbyder personligt sikkerhedsudstyr og arbejdstøj til små og mellemstore håndværkervirksomheder i Danmark. Lars og Rasmus havde fået et "nyt take" på en branche, som traditionelt er meget konservativt og har skabt en ung og moderne shop, hvor de blandt andet sælger arbejdstøj, arbejdshandsker, sikkerhedsbriller, sikkerhedsudstyr og sikkerhedssko til priser, hvor alle kan være med.

Valget faldt på Dandomain

Defendo.dk havde behov for en ny webshopplatform, og valget faldt på Dandomain. Her er de fire fundamentale grunde til, hvorfor de valgte Dandomain:

1. Brugervenligt dansk system

2. Dansk support

3. Fair priser

4. Nærmest ikkeeksisterende nedetid. 

 

Det blev tid til en ny webshopplatform

Rasmus og Lars gjorde sig mange overvejelser, da de skulle vælge ny webshopplatform. Det skulle være nemt, og de skulle have mulighed for at integrere blandt andet økonomi og regnskabssystemer - og så skulle support være en del af den samlede pakke.

Rasmus og Lars så et væld af muligheder i Dandomains standardpakker, som de ikke følte, deres tidligere webshopplatform, WooCommerce, understøttede. Hver gang de skulle lave ændringer i deres shop, skulle det løses med et plugin. Det blev for besværligt, og de havde brug for noget, der var nemmere. Hos Dandomain fandt Rasmus og Lars funktioner, som allerede var indbygget i systemet, som kunne løse deres opgaver. Det blev nemt. 

"Siden skiftet til Dandomain er hastigheden og brugervenligheden på siden forbedret væsentligt, og samtidig er vores konverteringsrate steget en del. Vi har fået gladere kunder, og det er jo det vigtigste", siger Rasmus.

Defendo - sikkerhedsudstyr og arbejdstø

Det skal være nemt for kunden

Hos Defendo.dk sætter de en dyd i god kundeservice og står altid klar til at hjælpe kunden. De ved, at sikkerhedsudstyr kan være en jungle, og møder kunden i øjenhøjde med en løsning på et hvert spørgsmål.

Det skal være nemt og overskueligt for kunden at finde de produkter, som vedkommende har brug for.  Det har de blandt andet sørget for, ved at samle alle kendte mærker og så endda til en fast lav pris.

Kunden skal selvfølgelig sidde tilbage med en følelse af, at de har gjort en god handel og fået deres varer hurtigt leveret. 

 "Vi er sat i verden for at hjælpe vores kunder, og det gør vi bedst ved at sikre os, at kunden er tilfreds med sin handel", siger Rasmus.

 

En unik løsning

Defendo.dk tilbyder hele 47 forskellige mærker og mere end 1000 produkter. Deres 70 kategorier indeholder altså alt, hvad håndværkeren kunne drømme om af sikkerhedsudstyr. Deres udvalg sikrer en totalløsning, som giver kunden en unik mulighed for at finde alle de ønskede produkter ét sted.

Udover en totalløsning for kunden, er det særlig vigtigt for Defendo.dk, at alle kan være med. De lægger derfor vægt på at være blandt de billigste på markedet inden for sikkerhedsudstyr. 

"Alle skal have muligheden for at være med i vores prisklasse. Sikkerhedsudstyr er for alle, og kunden skal gerne sidde tilbage med en følelse af, at have gjort en god handel", siger Rasmus.

 

God kundeservice giver tilbagevendende kunder

Denfendo.dk ønsker fortsat at vækste deres forretning med kundeservice i højsædet.

"Vi tror på, at hvis vi behandler vores kunder rigtig godt og giver dem en god service, så kommer de igen" - Rasmus Miller, medejer. Hvis du går med iværksætterdrømme og skal vælge webshopplatform, så har Rasmus dette råd til dig:

“Find en dygtig designpartner blandt Dandomains samarbejdspartnere og spring ud i det. Vi kan kun anbefale det.” 

- Rasmus Miller

 

Defendo - Webshop

Drømmer du om samme succes?

 

Sidder du nu og drømmer om samme succes som Defendo.dk? 
Så lad Dandomain hjælpe dig med at komme i gang - det er nemt og hurtigt, og ikke mindst 100% uforpligtende! Prøv vores webshopsystem allerede i dag, og få 30 dage gratis lige her.