Del en god idé og vind 5.000 kr. til en ny cykel

Nu er de her, de første af 1.400 nye domænetyper, og vi fejrer det med en konkurrence på Facebook. Konceptet er ganske enkelt. Får din idé til et .BIKE domæne fleste likes, vinder du et gavekort på 5.000 kroner til vores shopkunde netcyklen.dk, der sælger cykler og udstyr i alle prisklasser, til voksne og børn, hverdag og konkurrence.

Blog_BIKE_Konkurrence
Del din idé til et .BIKE domæne på Facebook og deltag i konkurrencen om et gavekort på 5000 kroner til netcyklen.dk. Vinderen er den idé, som har samlet flest likes den 28. februar kl. 12.00.

En cykel kan nemlig være så meget, og det sammegælder et .BIKE domæne. Forhandlere, producenter, entutiaster og alle andre har nu muligheden for at købe en unik webadresse, som ender med .bike i stedet for eksempelvis .dk eller .com.

Ud over .BIKE er flere andre nye domænetyper også blevet tilgængelige gennem vores domænetester. Det gælder bl.a.:

  • .CLOTHING
  • .GURU
  • .SINGLES
  • .HOLDING

Deltagelse er gratis

Det er gratis at deltage i konkurrence, alt hvad du skal gøre, er at dele din egen idé til et .BIKE domæne. Ønsker du at tjekke, om et domæne er ledigt, kan du benytte vores domænetester. Her kan du også købe domænet, skulle din idé være for god til at give væk.

Deltag i konkurrencen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.