Det rigtige design gør forskellen!

Hvordan bliver et webdesign til? – Det har vi spurgt vores DanDomain Partner OnlinePlus om. Deres fire nye temaer, som du finder under vores designs, er designet med fokus på konverteringer, smukke billeder, brugervenlighed og selvfølgelig gode tilpasningsmuligheder, så det passer perfekt til din webshop.

Opret webshop – prøv gratis i 30 dage

Hvad vil kunderne have – og hvad virker?

I udviklingen af de forskellige webshopdesigns ligger et stort fokus på at fremstille en shop, der gør sig godt på alle platforme. Flere og flere forbrugere shopper fra deres telefon eller tablets, så responsivt design er essentiel for at give ordre til din shop. Og det er jo selvfølgelig det, der er målet!

For netop at skabe en hjemmeside, der inspirerer kunderne til at købe, har OnlinePlus trukket på deres deltagelse i vores design-kampagner og udnyttet de Call-To-Action elementer, der virker. Knapper, slidere, billeder og naturligvis farvesammensætningerne i de forskellige designs er ikke kun smukke, men også gennemtænkt, så der opnås den ideelle mængde kontrast og grafiske elementer, så kunderne handler i netop denne shop.

Overordnet har nytænkning været kodeordene i forhold til udviklingen af de forskellige designs. Med Stay Fit fås den ultimative webshop – intet er overladt til tilfældighederne, og med de tre farveskins kan du selv definere, hvilken type shop du har. Dens let rå og enkle design fungerer til mange forskellige typer webshops og produkter.
Andre designs ser man ved Myshoos eller BonVivant – selvom der også her er mulighed for f.eks. at have en mørk baggrund, er disse mere billedbårne hjemmesider. I mange tilfælde sælger billeder mere end tekst. Endelig ses det, at det helt simple Avani-design har alt det essentielle – det er enkelt, overskueligt og med massere af plads til at definere din type shop, med de flotte farveskemaer. Et andet godt eksempel er denne skrædder i Århus.

3 klik – så er du i gang!

Integrationen af disse designs er næsten så nemt, som det kan blive – vælg, køb og installer!

Der følger en udførlig installationsvejledning med, som beskriver, hvordan du får gjort designet til dit eget. I Stayfit, Bonvivant og Myshoos er der automatisk inkluderet én times support til opsætning. Har du ikke mod på selv at opsætte din nye shop, hjælper OnlinePlus også gerne med det hele for et fast beløb.

Er du blevet nysgerrig efter mere?

Tag et kig på de forskellige designs eller klik dig ind på OnlinePlus og læs mere.

Du kan se mange flere designs i vores Themestore via din Shop Admin, når du er kunde.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning? Kontakt vores support på tlf. 87 77 90 45.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.