Edy: Hjemmeside for begyndere

Har du også siddet rådvild og passiv foran computeren? Du har ideen, og vil gerne bare have en simpel hjemmeside. Men du kom aldrig i mål, fordi du måske ikke havde overblikket til at lave din egen hjemmeside. Og du ved, ligeså vel som os, at det koster kroner og ører at overlade arbejdet til mere kyndige.

Vi har nu lanceret en teknisk håndsrækning til dig, som bare gerne vil bruge dine kræfter der, hvor dine færdigheder er. Edy, som det nye CMS produkt hedder, gør det let at være din egen webmaster, også selvom du er helt grøn. Det er nemlig såre simpelt. Du vælger selv udseende og form ud fra nogle skabeloner, der i forvejen er lavet, og alt, du skal tænke på, er at fylde det med dit personlige indhold, billeder og tekst. Det er ganske enkelt en hjemmeside for begyndere, om man vil.

Men med Edy skal du ikke engang til lommerne. I hvert fald ikke i første omgang. Vi har lavet det sådan sådan, at vi sikrer os, at du er tilfreds med dit produkt, før du køber dit abonnement. Derefter kan du så lave tilvalg af pakker, der passer bedst til dine behov. Om du vil lave en enkel hjemmeside til familien, har du en enkeltmandsvirksomhed, der bare skal have en lille hjemmeside, eller om du skal have ubegrænsede muligheder, det er helt op til dig.

Personligt på alle plan
Her får du ikke bare et produkt, der virker, som det skal. Du får altså også en uovertruffen og pålidelig hjælper med i købet.  Vi sidder som altid klar ved telefonen og er klar til at guide dig igennem de udfordringer, der imod al forventning skulle opstå. Det. Skal. Bare. Virke. Og det gør Edy.

Sig goddag til Edy og kom hurtigt i gang med din hjemmeside

Køb domænenavn uden webhotel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.