Få mere salg i din webshop med content marketing

Content marketing. Hvad er det? Hvad kan du bruge det til? Og hvordan kommer du i gang? Alt det kan du få svar på i løbet af fire timer torsdag d. 6. november.

Har du en webshop, eller arbejder du for en, kan den begrænsede investering i tid  (seminaret er gratis) komme flerfold igen i kolde kontanter. Med content marketing kan du nemlig ikke bare tiltrække potentielle kunder fra Google, du kan også fastholde dem og skabe loyale ambassadører.

For en kort og let forståelig introduktion til content marketing se videoen herunder med Jens Isøe Klærke, der er oplægsholder på .TakeOff seminaret om content marketing.

Det starter med en romtur syd for grænsen…

Jens Isøe Klærke 

Har arbejdet med online markedsføring siden 1997 i virksomheden Indicom. Jens og Indicom står også bag app’en Bloginn, der kobler din DanDomain WebShop med WordPress. Du kan købe Bloginn i tre forskellige udgaver i din shops appstore, og på bloginn.dk kan du prøve en gratis demo.

Tilmelding
Der er stadig ledige pladser på seminaret, som er gratis for alle DanDomain kunder. Tidspunktet er torsdag d. 6. november kl. 16.00.

Tilmeld dig nu

Køb bedste webshop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.