Blog

Forbind webshop med kassesystem og digitalisér din fysiske forretning

23. februar 2022

Ordrerne vælter ind på webshoppen, der kommer penge i den fysiske kasse, og der er fuld fart over feltet.

Det lyder alt sammen skønt - hvis du altså kan følge med.

Ved at integrere din Dandomain webshop med dit kassesystem i butikken, er du sikker på at kunne følge med udviklingen, samtidig med at du sparer mere tid og slipper for fejl såsom oversalg, hvor et produkt bliver udsolgt online, som du ikke har hjemme i butikken. Det resulterer nemlig ofte i utilfredse kunder, og hvem gider det?


Byg bro mellem webshop og kassesystem

Når du ikke har en integration mellem din webshop og kassesystemet, betyder det ofte, at du skal lave alle ændringer manuelt og drive, hvad der føles som to forskellige butikker: Den fysiske og den online.

Og hvem gider at gøre alt to gange, når det kan gøres meget nemmere?

Faktisk bør det være en topprioritet at lette arbejdsbyrden, så fokus nemmere kan lægges på dét, der i sidste ende bringer værdi.

Det kan derfor være en kæmpe fordel for din forretning, hvis du vælger at integrere din webshop med dit kassesystem.

 

Fordelene ved integration mellem kassesystem og webshop

Alt efter hvilket kassesystem, der bruges i butikken, er der mange fordele ved at få en integration, der automatiserer arbejdet mellem din fysiske butik og webshoppen, så du bedre kan håndtere din lagerstyring.

Customers 1st lagerstyring - DanDomain

Med Customers 1st som kassesystem har du eksempelvis den fordel, at du slipper for at skulle oprette produkter og indtaste produktoplysninger to gange. Integrationen mellem Customers 1st  og Dandomain gør det nemlig for dig, så du kan nøjes med at oprette dine produkter fra ét sted.

Ønsker du på et tidspunkt at lave ændringer i dine produkters titler, beskrivelser, kostpris, priser eller lignende? Intet problem.

Når du opdaterer dine produkter i Customers 1st kan du vælge, om de også skal opdateres i din webshop, så du ikke skal gøre det to gange.

Det bedste ved det hele er faktisk, at disse opdateringer træder i kraft med det samme, da Customers 1st kassesystem er online og al data kører i realtid.

Forestil dig nu også, at du automatisk bliver gjort opmærksom på - via lagerstyringen i kassesystemet - hver gang du er ved at løbe tør for et produkt.

I Customers 1st  finder du en minimum-/maksimumsfunktion, der giver automatisk melding om lav beholdning. På den måde kan du med ét klik -  via Customers 1st’ indkøbsmodul - tilføje dine produkter til en bestillingsliste og dernæst sende direkte videre til din leverandør fra systemet.

Så for at genopfriske de mange fordele:

●  Spar tid ved at styre din stamdata fra ét sted.
●  Skru væsentligt ned for administrativt og manuelt tastearbejde.
●  Altid opdateret lagerantal på tværs af webshop og fysisk butik.
●  Undgå utilfredse kunder, når der sælges udsolgte varer.
●  Automatisk melding om lav varebeholdning samt indkøbsmodul.


Fremtidssikret løsning og mindre manuelt arbejde

Ved at vælge et fremtidssikret kassesystem somCustomers 1st, gør du ikke kun din forretning smartere og mere digital, men du sparer også dig selv for en masse bøvl og manuelt tastearbejde.

Faktisk kan det i sidste ende frigive mere tid til at fokusere på de værdifulde dele af forretningen - herunder de gode idéer, der sjældent er tid til, når man har travlt med at drive butik.


Sådan kommer du i gang med Customers 1st 

Lyder alle disse fordele, som noget for din forretning? Så kræver det blot en bruger hos Customers 1st for at komme i gang.

Vi tilbyder flere prisvenlige startpakker, der kan tilpasses efter dine behov. Vi anbefaler her, at give os et kald på 70 84 86 56 eller booker en gratis demo, så vi nærmere kan afdække, hvilken løsning der passer til din butik/butikker.

Selve integrationen fra kassesystemet til Dandomain webshop koster 250 kr. om måneden - såfremt du har en bruger hos Customers 1st. Læs mere om priserne her.

Hvis du allerede bruger et andet kassesystem, hjælper vi dig naturligvis med at flytte al data over i Customers 1st. Du kan også genbruge dit nuværende hardware, hvis du allerede har computer, bonprinter, stregkodescanner osv. Vi viser gerne hvordan.

Mangler du modsat udstyr, så kan du også købe det af os. Når du køber hardware gennem os, garanterer vi også, at det virker, og at du hurtigt er i gang med at tjene penge.

Skulle du have lyst til at prøve funktionerne i Customers 1st allerede fra i dag, kan du teste hele kassesystemet af i butikken gratis i 14 dage her.