Blog

GrejFreak.dk sætter en ære i produktviden og produktudvalg

Skrevet af: Rikke Toft
7. oktober 2021

De to folkeskole kammerater, Casper Pedersen og Kristian Rasmussen, startede i 2008 Dandomain webshoppen GrejFreak.dk, hvor de forhandler ét af Danmarks største online udvalg af grej til både outdoor, friluftsliv, spejder, militær, jagt, skydesport, politi og vagt. Det er netop produktudvalget, der gør Grejfreak.dk unik, da de som de eneste i Danmark tilbyder kunden alt grej samlet ét sted. 

Valg af webshopplatform

GrejFreak.dk gjorde sig mange overvejelser tilbage i 2008, da virksomheden blot var en startup og skulle vælge webshopplatform. Det vigtigste for GrejFreak.dk var, at de ikke skulle stå for webshopkodningen selv. Derudover var det vigtigt for dem at kunne overlade hosting og cybersikkerhed til andre - vigtige ting, som de fandt hos Dandomain.

"Det er et stort plus for os, at vi ikke skal bekymre os om det tekniske, men i stedet kan fokusere på kerneforretningen"

- Kristian Rasmussen, medejer 

 

Grejfreak - grej til både outdoor, friluftsliv, spejder, militær, jagt, skydesport, politi og vagt

Fra behov til idé

 

Ejerne, Casper og Kristian, går helt tilbage til folkeskolen i Beder. Casper er uddannet Bachelor i International salg og marketing ved Erhvervsakademiet i Aarhus, mens Kristian er tidligere Overkonstabel ved Jydske Dragonregiment med udstationering i bl.a. Kosovo og Afghanistan. Idéen til GrejFreak.dk opstod under Kristians første udsendelse til Kosovo. Han og kammeraterne stod i den situation, at de selv anskaffede sig ekstra grej som Forsvaret ikke udleverer  – alt sammen fra engelske og amerikanske hjemmesider. 

Utallet af anbefalinger og erfaringer gjort af professionelle soldater blev grundlaget for GrejFreak.dk's begyndelse. Derudover havde Casper og Kristian en lyst til at prøve at starte noget op selv og være selvstændige. Kombinationen mellem behov og lyst blev startskuddet til opstarten af GrejFreak.dk den 1. juli 2008. Militærshoppen var GrejFreak.dk's første shop, hvorefter de senere supplerede op med outdoorshoppen og jagtshoppen og dermed et større produktudvalg.

Vi skiller os ud på vores grejkombination og samspil mellem showroom og online handel

 

Hos GrejFreak.dk finder du alt det fede grej samlet ét sted, og kunderne slipper derfor for at køre forgæves. Noget af det, der gør GrejFreak.dk unik er, at de, som de eneste i Danmark, kombinerer flere segmenter af grej på samme platform med så stort et udvalg af varer. Dette hænger sammen med deres ønske om at være de bedste på markedet i forhold til udvalg. GrejFreak.dk forhandler nogle af markedets største og mest kendte mærker inden for grej i et inspirerende udvalg. Hos GrejFreak.dk kan du støde på mærker såsom Gerber, Klymit, Trangia, Seeland, Harkila og The North Face.

 

Grejfreak - Outdoor udstyr

 

GrejFreak.dk tilbyder et showroom, hvor kunderne kan opleve varerne og fornemme kvaliteten. For GrejFreak.dk er samspillet mellem showroom og onlinehandel en essentiel del af deres forretning, for at kunne give kunderne muligheden for at få den bedst mulige kundeoplevelse. GrejFreak.dk giver desuden også deres kunder mulighed for at specialbestille udstyr hjem og tilbyder en fleksibilitet i forhold til åbningstider af deres showroom for at imødekomme alt fra familiefaren til firmaet. De sætter med andre ord kundernes behov først.

 

Ekspertformidling af produktviden 

 

Ifølge GrejFreak.dk er deres fornemmeste opgave at sikre kunderne en god kundeoplevelse og god rådgivning om alle produkterne. Idet størstedelen af medarbejderne er produkteksperter, deler de ud af egen erfaring, når de skal servicere kunderne. GrejFreak.dk har derudover udviklet et univers, GrejPedia, hvor de formidler artikler om deres produkter til deres kunder. GrejPedia er en service fra GrejFreak.dk til deres kunder, hvor tilgængelig produktviden er i fokus i form af +100 artikler.

 

GrejFreaks råd til andre, der drømmer om at starte egen webshop:

 

"Du skal være klar på at give den max gas. At være selvstændig og iværksætter er en tidskrævende livsstil, så vær indstillet på, at du kommer til at bruge mange timer. Men det er også fedt at være engageret i et langsigtet projekt, som du samtidig kan kalde for dit arbejde. Og så handler det mange gange om bare at komme i gang. Lad være med at overtænke det og gå efter den perfekte version 1. Hvis du har en god idé eller et produkt, du gerne vil sælge, så test det af. Start evt. i det små og brug dine kunders feedback på at optimere og forbedre din løsning. Den bedste feedback kommer mange gange fra kunderne/brugerne af dit produkt.”

- Kristian Rasmussen, medejer

 

Grejfreak - Webshop - Outdoor

 

Hvad fremtiden bringer

 

Fremtiden for GrejFreak.dk byder på planer om, at de om et par år skal være dobbelt så store som i dag. Efter de i år åbnede for salg til UK, er planen at Tyskland og Holland er de næste eksportmarkeder.