WebShop8: Har du husket?

Skab mersalg med ”Har du husket?”.

Du kan nu tilbyde dine kunder komplementære varer, og sørge for, at de har alt der skal til, for straks at komme i gang med at bruge dit produkt. Mind dem om at købe batterier til børnenes nye legetøj, farvepatroner til printeren eller bælte til de nye bukser.

Lav din egen webshop gratis

I vores ”Har du husket?” funktion kan du nemlig tilkoble én vare til en anden, f.eks. printer og farvepatroner. Lægger kunden en printer i kurven, bliver han tilbudt at købe farvepatroner – dét er smart! ”Nå ja, tænker kunden, det må jeg hellere have med”. På den måde er det nemt at inspirere kunderne til at købe lidt ekstra, og det er jo altid en rar ting.

Du får altså en oplagt mulighed for mersalg, herligt!

 

Latest posts by DanDomain (see all)

5 meninger om “WebShop8: Har du husket?

 • 19. februar 2013 kl. 21:34
  Permalink

  hej

  kan man først tilknytte disse funktioner når hele shoppen er konverteret til version 8 eller bliver de lagt ind løbende?

  Besvar
  • 20. februar 2013 kl. 07:56
   Permalink

   Hej Nicolaj
   Alle funktionerne er en del af WebShop8, så når din shop er opgraderet, kan du benytte dem.

   Besvar
 • 20. februar 2013 kl. 12:40
  Permalink

  Kan med ved denne funktion gøre sådan at når den vises som i har beskrevet så har den en “tilbudspris” hvis kunden køber den nu sammen med den anden vare. Altså printer i kurven køb patron nu og spar 10%
  kikkes der på patronen i shoppen så er der ikke 10% rabat på den.

  Besvar
 • 27. februar 2013 kl. 14:52
  Permalink

  Hej DD
  Er en anelse skuffet over denne funktion
  1. Når man har popup besked ved at varen er lagt i kurven, kan popupboksen ikke vises ordenligt, den bliver simpelthen skubbet helt ud af skærmen. – Så nu må jeg vlge hvad jeg vil have…
  2. Jeg vil faktisk ikke genere mine kunder med en popup hver gang de lægger noget i kurven, vil hellere at de ser det når de fx ser indkøbskurven, men her er det ikke muligt at lægge dem ind som relateret, det havde jeg lidt forventet.

  En god funktion som egentlig er lidt spild af tid =/

  Besvar
  • 27. februar 2013 kl. 15:22
   Permalink

   Hej Trine.
   1. Det bør selvfølgelig ikke være sådan, men hvis du vil fortælle os hvilket produkt du tester med, og hvilken browser du tester i, vil vi gerne undersøge det nærmere.
   2. Således er denne funktion designet. Du er meget velkommen til at lægge det ind som idé på vores Ideascale: https://dandomain.ideascale.com/. Her kan andre være med til at stemme din ide op.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.