Henrik vandt en iPhone 5S

KTU_iphone5s

Normalt er fredag eftermiddag ikke det bedste tidspunkt at ringe til en håndværker, men når man har for lidt over 6000 kroner smartphone i baghånden, er det ret perfekt. Glæden var i hvert fald stor, da vi i fredags fangede Henrik Clausen lidt midt i fyraften.

Anledningen var at fortælle, at han er blevet udtrukket som vinder blandt de mange, der bidrog til vores seneste kundetilfredshedsundersøgelse. Præmien var en iPhone 5S med guld uden på og 32 GB hukommelse indeni.

Betaler gerne for at undgå bøvl

Henrik Clausen er selvstændig i virksomheden HC Teknik, og som sådan travlt optaget af både kunder og alt det praktiske, der hører med at bestride alle poster i en virksomhed.

Heldigvis kan vi hos DanDomain bryste os af, at vi gør det projekt en smule mere overkommeligt.

”Som iværksætter sidder jeg oftest med hjemmesiden og den slags om aftenen, og DanDomain slår mig som et sted, hvor jeg har en sikkerhed for, at tingene virker. Og hvis jeg sidder og bakser med et eller andet, så bliver det sgu løst. Jeg har endda oplevet, at en supporter har ringet mig op, fordi I har kunnet se, at jeg har haft et problem,” fortæller Henrik Clausen.

Han betaler derfor gerne lidt ekstra for hoste sin hjemmeside og mailserver hos DanDomain.

”Min erfaring siger, at det er et marked med lige så mange platugler som gode virksomheder, så jeg kommer bare til at rode med alt muligt bøvl, hvis jeg vælger det billigste.”

Bliv en del af DanDomains fremtid
Vi foretager kundetilfredshedsundersøgelser fast hvert kvartal, og resultaterne er en central del af strategi- og udviklingsarbejdet. Når du giver din mening til kende i fremtidige tilfredshedsundersøgelser, bliver du derfor en aktiv del af DanDomains fremtid, og deltager samtidig i lodtrækningen om flotte præmier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.