Historisk dag for DanDomain-kunder – I får en butler i skyen!

I dag, onsdag den 12.  august 2015, er en historisk dag for DanDomain. Med mere end ét års anstrengelser og hårdt arbejde med en helt ny linje for DanDomain er vi nu endelig nået til et resultat, som vi er rigtig stolte af. DanDomain kan derfor med stor begejstring præsentere produktet af det lange slid, som sætter barren for fremtidens DanDomain. CloudButler! 

CloudButler er vores nye strategi inden for IT-hosting, som har dig i fokus. Vores 70.000 kunder har efterspurgt IT-hosting-løsninger med samme grad af support og fokus på kundens behov. Så det giver vi jer! Derfor har vi oprustet massivt og foretaget en stor investering i at få de helt rette eksperter, så vi kan yde en ekstraordinær support og give dig en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Med CloudButler får du, i samarbejde med vores eksperter, skræddersyede IT-løsninger til netop dine behov. Vi tager os af forretningskritiske dele af din drift, så du i stedet kan bruge tiden på det, du er god til.

“Jeg har været med hele vejen igennem 16 år, hvor vi har fået rigtigt mange kunder under vingerne. Dette strategiske tiltag, hvor vi i endnu højere grad tager kunden i hånden og rådgiver dem til den rette løsning i netop deres situation, tror vi i den grad på, at det vil vinde indpas. Det gælder eksisterende og loyale DanDomain-kunder, men også hos nye. Både dem, der overvejer at skulle i “skyen”, og dem der er i tvivl, om de skal og hvornår. Også dem, der slet ikke ønsker at bekymre sig om hvor, men blot vil sikre sig, at det virker, som det skal,” siger CEO hos DanDomain, Ronnie Bach Nielsen.

Et lille preview af det nye CloudButler
Et lille preview af det nye CloudButler

Du får din helt egen butler i skyen

Hidtil har DanDomain været kendt som Danmarks førende domæne- og webhotel-udbyder, men de 70.000 kunder har i stigende grad efterspurgt andre IT-hosting-løsninger. Herunder kan nævnes Microsofts Office 365, som DanDomain var de første i Vesteuropa til at udbyde.

Den løbende dialog mellem DanDomain og kunderne har synliggjort en trend i markedet, hvor kunderne efterspørger ydelser med fokus på deres unikke behov. DanDomain har derfor oplevet et behov for at sætte sig på samme side af bordet som kunden og være en partner i processen – frem for at sælge ”hardware, gigabytes og CPU-kerner”.

”Det er umuligt for kunderne at følge med i alle de nye trends, udviklinger og muligheder, og det er derfor vigtigt, at de har en samarbejdspartner, der er med helt i front og kan matche muligheder og behov, så de når i mål. At tage sig af en del af kundernes forretning, så de selv kan bruge tiden på det, de er gode til. Det er grundtanken bag CloudButler,” siger Executive Vice President hos DanDomain, CloudButler, Mark Frihagen.

Vores vision er at skabe enkelhed gennem vores DNA: empatisk, kundecentrisk, kompetent og ekstraordinær. Med det er vores mission, at du får succes.

Se det nye CloudButler

Læs endnu mere om CloudButler på fredag her på bloggen.

Har du stadig ikke Office 365 i din virksomhed? Se vores Office 365 priser

 

 

 

 

 

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.