Hosting er da bare hosting – eller hvad?

Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder (BFIH) har i juli 2013 tildelt DanDomain Hostingmærket. Og hvad så, tænker du måske, hosting er vel hosting. Du betror dine data og systemer til andre mod betaling, og så har de styr på det. Eller hvad?

Har du prøvet at arbejde nemt og mobilt i skyen? Hvis ikke så prøv Office 365 virksomhed

I princippet ja, ligesom talemåden; ’så sikker som penge i banken’ i princippet gælder alle banker. Snydte aktionærer og pensionsopsparere i Tønder, Roskilde og på Mors giver dog næppe meget for netop den talemåde.

Hostingmærket giver dig en ekstern, revisorattesteret garanti for, at kvalitet og sikkerhed i DanDomains hosting-løsninger lever op til en lang række specifikke krav. Og desuden, at DanDomain driver en sund forretning med den krævede forsikringsdækning.

Dine data – vores ansvar
Hosting handler basalt set om tillid. Dine forudsætninger for at vurdere vores tekniske hosting set-up er sikkert lige så gode, som for at udarbejde et statsbudget. Det samme gælder vores evne til at overholde løfter om f.eks. oppetid, support og responstid.

Netop derfor har DanDomain været blandt initiativtagerne til at oprette en brancheforening for IT-hostingvirksomheder. En brancheforening med det erklærede mål at øge kvalitet og sikkerhed i danske hosting-ydelser – til fordel for dig som kunde.

Hostingmærket er BFIH’s kvalitetsmærke til medlemmer, som du trygt kan placere data og systemer hos. Overliggeren er sat højere end de generelle standarder i branchen, og vil løbende blive hævet i takt med den teknologiske udvikling.

Derfor er du tryg hos DanDomain
Certificeringen bag Hostingmærket sker gennem både intern og ekstern it-kyndig revisor, og dokumentationen skal løbende fornyes. For at opnå Hostingmærket skal DanDomain:

  • Levere sikre ydelse. Alle processer vedr. informationssikkerhed skal dokumenteres og kontrolleres for at opnå en certificeret revisorerklæring
  • Holde hvad vi lover, når det gælder bl.a. oppetid, support og responstid
  • Bidrage til national it-sikkerhed
  • Have en sund økonomi
  • Have den relevante forsikringsmæssige dækning
  • Informere om Hostingmærket og seneste regnskab på hjemmesiden

 Vil du vide mere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.