“At være DanDomain-partner er ligesom at være en del af en familie”

Partner Manager hos DanDomain, Henrik Krarup Leth, svingede dirigentstokken ganske taktfuldt torsdagen igennem, da der var fint besøg fra godt 30 af DanDomains samarbejdspartnere. Vores partnere er eksperter i alt fra fra søgemaskineoptimering, apps, webshop-designs og meget mere.

Vores partnere har enorm betydning for vores webshop og hele økosystemet omkring den. Efterspørger webshopejerne en ny app, som optimerer købsprocesser eller funktionaliteter i deres webshop, så er det partnerne, der kommer med ind over for at opfylde det behov. Netop fordi de har så stor betydning for vores forretning, så havde Henrik inviteret dem til en sammenkomst, hvor der blev gennemgået fremtidens webshop og de omkringliggende elementer for DanDomain Webshops. Ikke desto mindre var det for at få en god dialog, som begge kan drage nytte af. Partnerne bød godt ind med nogle værdifulde pointer og synspunkter, som vi sammen kan bruge fremadrettet mod vores fælles mål: Nemlig at servicere vores mange webshopkunder og udstyre dem med flere funktionaliteter, som kan optimere deres forretning. Partnermødet bliver i øvrigt en tilbagevendende event.

Lav din egen webshop

Én stor og glad familie

Der var stort engagement og begejstring for de nye idéer og tiltag, der blev fremlagt af DanDomain. Manden på billedet herunder er Niel Rokkjær, som er Managing Partner hos IEX. Smilet på hans læber skyldes i høj grad det, han både personligt og forretningsmæssigt får ud af at være DanDomain-partner.

image1 (2)

“At være DanDomain-partner er ligesom at være en del af en familie”, som han selv siger det så fint. Niel har været i folden i nogle år nu, tidligere som designpartner, men nu som integrationsleverandør. IEX er kort fortalt mellemleddet mellem en DanDomain Webshop og et regnskabssystem, også kaldet ERP. Integrationen IEX er på nuværende tidspunkt den hurtigst voksende app i DanDomain Appstore, hvor den lige nu kan integrere med regnskabsprogrammerne e-conomic og Dinero.

“Det er vi selvfølgelig utroligt stolte af. Tilbage i 2014 havde vi mange udfordringer med at få den op at køre, og der synes jeg, at den tiltro, der har været i partnerskabet, har været rigtig god,” siger en tilfreds Neil Rokkjær.

Partnerskabet er et kvalitetsstempel – også for kunderne

Neil Rokkjær ser partnerkredsen som et kvalitetsstempel for sin egen forretning, og han synes, at der er en god synergi partnerne imellem. Der er en god fordeling af, hvad partnerne hver i sær tilbyder, hvilket er vigtigt i forhold til kontakten til kunderne. Selv ser han det som en inderkreds, der kan tilbyde noget helt unikt på grund af det interne samarbejde, der er, også selvom partnerne hver især er konkollegaer.

“Jeg synes, det giver noget eksklusivitet at være partner. Ikke kun for os, men også for kunderne. Det giver også en mulighed for at se ens arbejde udefra i stedet for indefra. Det kan man ikke med andre webshops. Her kan du tage ud til DanDomain og rent faktisk få medbestemmelse på Appstoren og påvirke beslutninger. Og jeg synes allerede, at vi har fået indflydelse i forhold til integrationen. Tilbage i 2014 havde vi nogle forventninger til, hvordan Appstoren skulle være, og nu kan vi bare mærke, at det bliver opprioriteret. Det er da enormt spændende. Så jeg synes helt bestemt, at der bliver lyttet til os,” siger Niel Rokkjær.

Faktisk vil han gå så langt som at sige, at det at være DanDomain-partner har øget IEX’s indtjening. Til trods for en start med problemer i udviklingen, så ryger den færdigbagte integrationsapp fra IEX over disken som varmt brød. Og den successen tilskynder han blandt andet partnerskabet.

“Der har været en enorm tiltro. Det kan skrante lidt i starten, men tiltroen den har bare været der hele tiden. Og det er især der, hvor jeg mener, at DanDomain er rigtigt gode. De tror på iværksætteriet og kan få forretninger til at blomstre, og det kan vi helt klart godt mærke,” siger Neil Rokkjær.

Den mening bakker Partner Manager hos DanDomain, Henrik Krarup Leth, op og kvitterer med gensidig tiltro til, at partnerne er med til at højne kvaliteten af DanDomains produkter og ydelser.

“Vores partnere gør webshoppen til at unikt produkt, som kan tilpasses et marked i ekstrem hurtig udvikling. Via vores partnere kan webshopejerne hele tiden gøre brug af eksperter inden for alle områder af e-commerce for at styrke deres forretning til større succes. Derfor er det en stor glæde for mig, at vi har fået samlet en stor familie nu, der både støtter og hjælper hinanden mod et fælles mål. Nemlig at gøre vores webshopejere til de bedst mulige webshops,” slutter Henrik Krarup Leth af og hæver taflet.

Læs meget mere om alle vores partnere. 

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.