iPhone i guld til århusiansk advokatfirma

”Godmorgen Hr. sagfører” er ikke en sætning, advokaterne hos Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm ynder at starte dagen på. Virksomheden opstod blandt andet ud af et ønske om at skabe et uformelt miljø.

Det fortalte Christina Grotkjær Elmstrøm, da vi ringede for at fortælle, at hun var udtrukket som vinder af en guldfarvet iPhone 5S. For at smide sit lod i hatten, havde hun besvaret vores seneste kundetilfredshedsundersøgelse.

Fik hjælp til domænekøb

KTU_april2014
Vinder blandt deltagerne i vores seneste undersøgelse af kundernes tilfredshed.

Som ægtefælle til stifteren Tobias Grotkjær Elmstrøm var hun involveret i de mange praktiske gøremål i forbindelse med opstarten i august 2013. Blandt andet indkøb at forskellige domæner.

Oplevelsen med DanDomain dengang husker hun som god:

”Som helt nystartet virksomhed var der ufatteligt mange ting, som vi skulle forholde os til, og derfor var det dejligt, at domænedelen var så overskuelig. Hjemmesiden var enkel, vi fik hjælp på en behagelig måde, og blev ikke kimet ned omkring alt muligt andet”

Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm har i dag hjemmeside på domænet advokatfirmaet-ge.dk rel=”nofollow” og derudover pegninger over på sitet fra domænerne:

Om årsagen til at gøre brug af pegninger siger Christina Elmstrøm:

”Firmaets specialer er erstatningsret og fast ejendom, så det gav god mening at finde og købe ledige domæner inden for disse områder, og vi kan se, at de giver trafik ind på sitet hver måned.

Bliv en del af DanDomains fremtid
Når du giver din mening til kende i fremtidige tilfredshedsundersøgelser, bliver du en aktiv del af DanDomains fremtid, og deltager samtidig i lodtrækningen om flotte præmier.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.