Læg bekymringerne fra dig og få mere tid til din forretning

De fleste selvstændige kender til at have alt for mange opgaver og alt for lidt tid. Det sidste, du har lyst til at bruge din dyrbare tid på, er noget, der ikke fremmer din forretning. Sådan noget som IT, det skal bare fungere, så du ikke skal bekymre dig om det! Så kan du udvikle din forretningsplan eller tale med dine kunder i stedet. Men det kan også være, at du ikke selv har kompetencerne inden for IT-løsninger, og hvad der er det rigtige valg for netop din virksomhed. Men det har vi. Og vi har også tiden og lysten.

Med vores nye koncept, CloudButler, kan du lægge bekymringerne fra dig og bruge tiden på det, du er god til og det, der giver din forretning værdi. CloudButler er IT-hosting med dig i fokus, og sammen med vores team af eksperter sørger vi for, at du får skræddersyet den helt rigtige løsning, der passer til dine behov. Vi kender den nyeste teknologi og holder kontinuerligt vores katalog af services i tråd med det, der er nødvendigt for at kunne sammensætte en løsning, der matcher dig på alle ledder og kanter.

Se det nye CloudButler

Én af de mange kunder, der har valgt CloudButler, er webCRM, som tilbyder et brugervenligt, cloud-baseret CRM-system. CRM står for customer relationship management, og systemet hjælper dig med at få styr på dine kunderelationer samt at sælge mere.

“webCRM har valgt at hoste hos DanDomain, fordi vi har 20.000 brugere i 20 lande, der hver dag døgnet rundt er afhængige af, at det fungerer. Og det gør det hos DanDomain. Så vi kan anbefale dem til andre, der har lyst til at hoste deres løsninger, hvis de ønsker en solid hosting-leverandør, hvor man samtidig er en betydningsfuld kunde,” siger indehaver af webCRM, Erik Maltby.

Har du brug for bl.a. Office 365, adgang til et fjernskrivebord til dig og dine ansatte, eller måske et meget krævende behov for hosting af en hjemmeside? Vi har et katalog, der dækker meget bredt. Med vores produkter og services får du i øvrigt høj oppetid, skalerbarhed og ikke mindst stor sikkerhed. Desuden får du en ekstraordinær support, som er til din rådighed alle ugens dage og året rundt. Og så foregår snakken på dansk.

Vores mål er din succes.

Ring og få en uforpligtende snak om dine muligheder på: 87 77 90 45.

Prøv Office 365 Business og få mere fra hånden

 

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

En mening om “Læg bekymringerne fra dig og få mere tid til din forretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.