Prisjusteringer 2013

Vi åbner op for nye muligheder
Som en del af vores nye strategi er vi glade for at kunne præsentere en række justeringer på priser og produktpakker, der gør det mere enkelt til gavn for dig som kunde. Det drejer sig om WebShoppens PDF-modul og mobilmodul, Hosted Exchange 2010 samt MSSQL/mySQL databaser.

Er du på udkig efter en hosted webshop? Så se her…

WebShop PDF modul og mobilmodul
WebShoppens PDF modul er nu gratis, og derfor tilgængeligt for alle WebShop kunder. Modulet gør det muligt at uploade PDF dokumenter i WebShoppen, så din kunde kan se PDFen online på varekortet, let og simpelt. Samtidig udvides mobilmodulet, hvor der fremover medfølger 10 egne sider som standard. Med mobilmodulet kan din WebShop ses på mobile enheder. Da flere og flere går på nettet via deres smartphone eller tablet, kan du med modulet sikre dig, at din WebShop også vises korrekt herpå.

Hosted Exchange 2010 – nu med 10 x mere plads
Vi har skabt nye pakker for Hosted Exchange 2010, der både byder på udvidelser og prisjusteringer.

Har du i dag en Light-pakke, kan du nu få 10 x så meget plads med vores Basic-pakke for kun kr. 5,- ekstra pr./md. Derudover har vi indført en ny pakke: Basic+, der giver dig 5 GB diskplads. Har du en standard-pakke, vil du opleve at gå fra 2 GB til hele 25 GB diskplads- til samme pris. Abonnerer du i dag på en Prof. eller Enterprise pakke kan du opgradere til business og spare penge, samtidig med at du får meget mere plads.

 

Hosted ExchangePladsPris
Basic1 GB20,- pr./md*
Basic+5 GB49,- pr./md*
Standard25 GB79,- pr./md
Professional50 GB99,- pr./md

*Kun POP3/IMAP/OWA

MSSQL & mySQL
Ved fremtidige bestillinger af et Prof. WebHotel kan du frit tilvælge en gratis MSSQL database. Denne er derudover opgraderet fra 10MB til 100MB. Derudover har vi skabt nye produktpakker på Hosted SQL:

 

MSSQL & mySQLPladsPris
Basic1 GB99,- pr./md
Standard2 GB149,- pr./md
Business5 GB299,- pr./md

 

Vi glæder os til at arbejde med de nye løsninger, og sammen med dig, finde den helt rigtige løsning til netop dine behov.

Alle kunder der er omfattet af ovenstående abonnementer vil modtage en servicemail med yderligere informationer omkring tilpasningen af deres løsning.

* Pakke- og prisænderinger træder i dag d. 15. feb. 2013

**Alle priser er ekskl. moms

2 meninger om “Prisjusteringer 2013

 • 18. februar 2013 kl. 10:18
  Permalink

  Hej
  Så er det ikke nemt at forstå at 1GB:kr. 248,75 (kr. 199-) koster så meget i webshop.

  Besvar
  • 5. marts 2013 kl. 10:41
   Permalink

   Hej Ole. Jeg skal beklage ventetiden. Vi forsøger løbende at tilpasse vores priser til markedet, og deriblandt evaluerer vi også prisen på ekstra plads i shoppen. Prisen er dog fastsat efter storagetyper, backupstruktur og graden af redundans på systemet, derfor kan den variere blandt udbydere. Men det er helt sikkert noget vi skal have kigget på.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.