Luksusbaby.dk blev Årets Højdespringer 2014

Det hele startede med en tvillingefødsel. Hvor mange webshops, eller succesrige forretninger i det hele taget, kan man sige det om? Men for Aalborg-baserede Luksusbaby.dk var dobbelt op på babyudstyr faktisk  årsag til, at parret bag kastede sig ud i et online e-handelseventyr.

Morens, Ann-Louise, interesse for mode var en anden årsag, og med tvillinger i hjemmet vendte den interesse sig helt naturlig mod  babytøj.

I dag, kun  fire måneder efter shoppen gik live, har Ann-Louise og Morten den første fuldtidsansatte medarbejder, og så har de vundet titlen som ”Årets højdespringer 2014” blandt alle vores nye webshops fra hele 2014.

Vi tog derfor turen til Aalborg for at uddele en god flaske italienske bobler til pusterummet mellem julesalg og udsalg. Og på vegne af interesserede shopejere bad vi vinderne om at sætte lidt ord på den rutchebanetur, de har været igennem siden idéen til Luksusbaby.dk tog fart.

Lav din  egen webshop

Hvis vi kunne give os selv et godt råd, før vi gik i gang…

Selvom vi forberedte os godt, kunne vi sagtens have brugt mere tid. Dog ville det nok have været svært at forudsige den succes, det er blevet, men tror man på et projekt og forventer man en succes, så er forberedelsestiden godt givet ud.

Det der har overrasket os mest er…

Tiden det kræver. Især hvis man vil holde sit niveau, og sørge for, at succesen fortsætter. Man skal i hvert fald forbedrede sig på en ny livsstil, hvor familielivet og de vante spisetider bliver vendt lidt op og ned. Men alt kan lade sig gøre, hvis man blot brænder for det, man laver, og samtidig kan inddrage sin familie sideløbende på en positiv måde. 

Det bedste vi har gjort er…

At starte Luksusbaby, og gå ind i projektet med ærlighed og troværdig overfor vores kunder. Vi etablerede ikke Luksusbaby for at tjene en masse penge, vi gjorde det for at Ann Louise kunne være mere fleksibel overfor vores nye tvillinger, Noor og Naia. Så fokus har hele tiden været på de rigtige ting i forhold til motivet for at planlægge projektet.

Den største fejl vi har gjort er…

At vi undervurderede Luksusbaby’s potentiale og købte alt for lidt ind, men måske de mange udsolgte varer også skabte en form for interesse i starten. Vi tror dog, det betød rigtig meget, at vi reagerede hurtigt mht. nye bestillinger.

Vi kunne ikke undvære…

Luksusbaby.dk og vores familie. Vi ser det lidt som et familieprojekt, da det i større eller mindre grad berører alle. 

Det bedste ved at have en webshop er…

At man uanset tidspunkt kan ændre, tilbyde, sælge eller bare følge med – uanset dag på ugen eller tidspunkt på dagen. 

Det værste er…

At man måske arbejder lidt for meget, men det lærer man nok hen af vejen, at holde lidt mere fokus på. Men lige nu tæller vi ikke timerne, som bliver brugt. Det vigtigste for os er, at alle vores kunder er tilfredse, og det koster lidt ekstra tid. 

Om et år er luksusbaby.dk…

Et større, men stadig lige kundevenligt og troværdigt firma. Det er et firma, der ikke vokser hurtigere end at alle kunder stadig får lige meget hensyn. Altså skal alle synes Luksusbaby er et godt sted at handle, og skulle det glippe undervejs, så stopper vi gerne op, og tager et par skridt tilbage for at huske, hvorfor det var, vi i sin tid startede projektet.

Hvis man vil være årets højdespringer 2015, skal man… 

Starte en virksomhed, der med god forberedelse har lavet et projekt, der indeholder mere end bare drømmen om at tjene godt. Man kan fornemme på de shops, hvor der bagved er en masse personlighed og et troværdigt budskab.

Før man vælger shopplatform, skal man…

Vide hvad der er af muligheder på shoppen, og hvordan kundeservicen er, da man har brug for en del support i starten. Samtidig skal man kunne gøre meget selv, da man af gode grunde ikke kan hænge i røret og spørge efter hjælp hele dagen. Man har nok se til i forvejen, så find en shop, der er brugervenlig, er nok det bedste råd. 

Man skal vælge en DanDomain shop fordi…

Deres platform er brugervenlig, og kundeservicen samtidig er super god. Vi er meget tilfredse med shoppen og tænker samtidig, den er god at manøvrere rundt i for vores kunder. Vi ser mange muligheder hos DanDomain.

Vil du være Årets Højdespringer 2015?

Vi er også blevet inspireret af Luksusbaby.dk’s flotte succes, og vi har som erklæret mål, at feltet til at vinde højdespringeren 2015 skal være tættere end nogensinde.

Vi kan selvfølgelig ikke give dig opskriften, men vores salgskonsulenter kan trække på erfaringer fra rådgivning til flere hundrede DanDomain WebShops.  De snakker dig ikke bare efter munden, og du kan forvente både rådgivning og modspil til din forretningsplan.

Giv os et kald på 87 77 90 45 eller bestil et opkald på dandomain.dk, hvor du også kan prøve en shop gratis i 30 dage.

 

 

 

Latest posts by DanDomain (see all)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.