DanDomain

Microsoft belønner DanDomain med prestigefyldt pris som cloud-udbyder

Torsdag aften belønnede Microsoft DanDomain med en prestigefyldt pris ved Microsoft Partner Award i Lyngby, med titlen som 'Årets Cloud Solution Provider'


Torsdag aften belønnede Microsoft DanDomain med en prestigefyldt pris ved Microsoft Partner Award i Lyngby, hvor vi fik titlen som "Årets Cloud Solution Provider".

Det seneste år har budt på masser af kunderejser op i skyen.

Forbrugerne vil have deres data tilgængelige på nettet i stedet for lokalt.

Behov for fleksibilitet og agilitet tiltager i takt med, at vi har adgang til nettet overalt fra vores smartphones, tablets og laptops, og det har vi tydeligt kunne mærke her i DanDomain.

Det er særligt Office 365, som forbrugerne efterspørger her i DanDomain regi.

Vi blev nogle af de første i Vesteuropa, der fik lov at forhandle Office 365, og efterfølgende kunne vi tilbyde løsningen i skyen, da vi tilsluttede os Microsofts Cloud Solution program.

På bare ét år har vi i DanDomain oplevet en kundetilvækst på hele 350% på Office 365 relaterede produkter, hvilket blandt andet var grundlaget for os tildele os den fornemme pris.

“DanDomain er årets danske Cloud Solution Provider 2016, og de var de første i Europa, der satte kunder i drift via CSP.

DanDomain%20-%20A%CC%8Arets%20cloududbyder

De har på ét år sat adskillige tusinde danske virksomheder i drift på Office 365 og er i dag solidt placeret blandt verdens ti bedste Microsoft-partnere målt på Customer Adds.

De har etableret et nyt forretningsben med CSP-programmet og har sørget for, at de helt små virksomheder også drager nytte af Office 365,” siger Jakob Kvist Sørensen, Channel Sales Manager SMB, Microsoft Danmark.

Lignende indlæg