DanDomain

MobilePay Checkout: Lad dine kunder betale på nul-komma-fem! 💸

Giv din konvertering et boost med MobilePay Checkout. Med MobilePay Checkout på din webshop kan dine kunder gennemføre et køb på nul-komma-fem.


Giv dine konverteringer et boost med MobilePay Checkout. Lad dine kunder slippe for bøvl med at indtaste navn, adresse og kortoplysninger – de betaler med bare ét swipe i MobilePay-appen! Aldrig har det været nemmere for dine kunder at bruge penge på din webshop! Det er oven i hatten gratis, når du har MobilePay Online.

Giv dine konverteringer et boost

For at gøre købsflowet endnu nemmere har vi lanceret en feature, der gør, at dine kunders telefonnummer automatisk forudfyldes i MobilePay-vinduet, når dine kunder vælger MobilePay Checkout.

Og vupti.

Så hentes dine kunders adresseoplysninger fra MobilePay. Nu er dine kunder blot et enkelt swipe fra at have gennemført købet. Der skal altså hverken indtastes navn, adresse eller kortoplysninger!


Se denne video, der viser, hvordan dine kunder betaler med MobilePay Checkout:
CheckOut_1-1_mainHelt simpelt forklaret foregår det sådan her:

  1. Dine kunder vælger MobilePay Checkout direkte på produktet eller ved Checkout
  2. Dine kunder skal vælge levering til hjemmeadresse eller pakkeshop
  3. Dine kunder skal swipe godkend i MobilePay – nu er købet gennemført


Med vores integration til MobilePay Checkout kan dine kunder checke ud direkte fra produktet og direkte fra kurven.

”Danskerne vælger den nemmeste betalingsløsning, når de handler online. Derfor er MobilePay Online blevet brugernes favorit. Med MobilePay Online Checkout simplificerer vi brugeroplevelsen yderligere en tand og øger butikkens konverteringerne sammen med vores partner DanDomain”, siger Lars Green fra MobilePay Online. 

4 millioner brugere har allerede MobilePay! Det er bare med at komme i gang og få optimeret din webshop, så betaling bliver let som en leg på din webshop. Højst sandsynligt vil du se din konverteringsrate stige.


De første i DK til at tilbyde MobilePay Checkout gratis til kunder

Vores eget betalingsystem OnPay er nu integreret med MobilePay Checkout, der giver dine kunder mulighed for lynhurtig betaling på din webshop.

Hvis du har MobilePay Online i forvejen, så er MobilePay Checkout ganske gratis!

Vi er de første i Danmark, der kan tilbyde MobilePay Checkout til vores kunder uden ekstra omkostninger – og det er vi stolte af!

“Vores vigtigste opgave er at levere det, som vores kunder skal bruge. Det gør vi nu igen, hvor vi denne gang leverer en ægte power-feature i samarbejde med MobilePay! Derfor er jeg også enormt stolt over, at vi som de første kan tilbyde MobilePay Checkout gratis til vores webshop-kunder. Det er en game-changer for købsoplevelsen, som jeg er sikker på, at mange vil blive glade for,” siger Anders Eiler, Salgsdirektør i DanDomain.

Sådan aktiverer du MobilePay Checkout

  1. Køb OnPay via dit kontrolpanel
  2. Køb MobilePay Online via dit kontrolpanel 
  3. Opsæt MobilePay Checkout i din webshop administration:
    Indstillinger > Betaling > Kreditkortbetaling > Kortopsætning > MobilePay 

Læs denne guide, der hjælper dig med, hvordan du aktiverer MobilePay Checkout i din webshop.

OBS. MobilePay Checkout er pt. kun muligt i den nye DanDomain webshop, men vores partner BeWise arbejder på at lave en integration til DanDomain Webshop Classic. Vi skal nok give jer besked, når integrationen er klar. 

Lignende indlæg