NYT! MobilePay Online til din DanDomain Webshop!

Nu kan du tilbyde dine webshop-kunder at betale via én af vor nyere tids mest revolutionerende betalingsmetoder, nemlig MobilePay Online. MobilePay, som er ejet af Danske Bank, er nærmest blevet et alment begreb i folkemunde for en nem og simpel pengeoverførsel. Mere end 2,5 mio. danskere bruger allerede MobilePay, og den enkle betalingsmetode skubber for alvor de førhen rødglødende betalingskort med chip eller magnetstribe ud i kulden og tager plads i det komfortable førersæde som kongen af valutakorrespondance.

Start din egen webshop

Mere end 1.300 netbutikker er allerede med på vognen. Er du klar?

Onlinehandlen vækster med 20% årligt (Kilde: FDIH), hvoraf langt størstedelen af væksten kommer fra mobile platforme. Kunderne bruger i højere grad smartphones og iPads, og det kræver mere end andet en nem betalingsproces. Ikke noget med besværlige kreditkort, der først skal hentes frem fra en taske. Mobiltelefonen er jo allerede ved hånden. Det er nemt og hurtigt, og det eneste de skal gøre er at indtaste mobilnummeret og godkende betalingen via MobilePay. Vupti og købet gennemført!

Fordele for dig og dine webshop-kunder

Stylepit: “Stylepit har valgt at tilbyde vores kunder betaling via MobilePay, fordi det i den stigende mobile handel ganske enkelt er uundværligt. Som én af Danmarks største modewebshops tror vi på e-commerce som en vigtig del af løsningen i forbrugernes stigende behov for en fleksibel og mere tilgængelig detailhandel. Derfor skal vi gøre det let for vores kunder at handle, når det passer dem.

Cykelpartner.dk: “Med MobilePay kan vi tilbyde kunderne en nem, hurtig og sikker måde at betale for deres varer på. Selvom MobilePay Online er en helt ny betalingsform, har kunderne hurtigt taget den til sig. Allerede en måned efter at vi tilføjede MobilePay som betalingsmetode, stod den for 15% af vores betalinger. Ved at tilbyde betaling med MobilePay oplever vi, at flere kunder gennemfører deres køb, da kunderne oftere har deres telefon ved hånden end deres kreditkort.”

Bedre konvertering til julehandlen 

Bliv klar allerede nu med Mobilepay Online. Du gør det nemt for dine kunder at reagere og betale for de varer, du sender ud i nyhedsbreve, annoncerer med på Facebook eller Instagram. Det er kun et mobilnummer væk. Bedre konvertering i din netbutik giver bedre indtjening.

Få MobilePay Online gratis resten af året

Hvis du skynder dig at bestille MobilePay Online i dag og er blandt de 200 første, uanset om du har en DanDomain Webshop eller ej, så får du MobilePay Online abonnementet gratis resten af året. Du har dermed en enestående mulighed for at komme i gang med MobilePay Online uden, at det koster dig andet en gebyret for de betalinger, der foretages med MobilePay Online i fx din DanDomain Webshop.

Den normale abonnementspris er kr. 49,- pr. md., men det får du altså gratis resten af året, såfremt du er blandt de 200 første kunder, der køber MobilePay Online. Herudover skal du betale transaktionsgebyret på kr. 1,- pr. transaktion.

Bemærk at MobilePay Online fra og med den 1. januar koster kr. 49,- pr. md. samt kr. 1,- pr. transaktion.

NB! For at kunne købe MobilePay Online hos DanDomain kræver det, at du i forvejen har DanDomain Pay.

Du behøver ikke at være kunde i Danske Bank

For at kunne tilbyde dine kunder MobilePay i din webshop, skal du have en aftale med Payment Service Provider, som er en betalingsudbyder. Yderligere skal du have en aftale med en kortindløser. Hverken du eller dine kunder behøver at være kunder i Danske Bank for at få MobilePay Online. Læs mere om vilkårene.

Sådan får du din egen MobilePay Online

Køb af alle apps sker i vores DanDomain AppStore. Få dit MobilePay Online her.

Køb af MobilePay Online som tilkøbsapp til DanDomain Betalingssystem (uden om webshoppen) foregår her.

For at få MobilePay Online skal du have betalingssystemet i forvejen.

Har du spørgsmål til MobilePay Online, kontakt da vores support på: 87 77 90 45.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

4 meninger om “NYT! MobilePay Online til din DanDomain Webshop!

 • 30. september 2015 kl. 20:12
  Permalink

  Jeg vil gerne bestille mobile pay online. men min designpartner online plus har kun adgang til vores kundecenter. Håber jeg er bland de først 200.

  ps har for over en uge tilbage skrevet at jeg vil selv have adgang til mit kundecenter men får ingen svar fra online plus omkring dette.

  Er det ikke normalt at vi selv skal have adgang til vores egne kundecenter.

  Ben Bos
  nowdive.dk

  Besvar
  • 1. oktober 2015 kl. 13:52
   Permalink

   Hej Ben
   Der skulle være styr på det hele nu med partneren og mobilepay.
   Håber du får en god oplevelse med det hele.
   Mvh. Nadia

   Besvar
   • 1. oktober 2015 kl. 15:43
    Permalink

    Hej er PayPal nok som Payment Service Provider? Ellers skal der bruges andet?
    Hilsen Bjarne

    Besvar
    • 2. oktober 2015 kl. 09:30
     Permalink

     Hej Bjarne
     Du skal have et DanDomain betalingssystem og en indløsningsaftale hos NETS, hvis du ønsker MobilePay.
     Ring endelige hvis du har flere spørgsmål tlf. 87 77 90 45.
     Mvh. Nadia

     Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.