Mobiloptimering af webshop

Hvorfor skal du lave en mobiloptimering af din webshop?

4 ud af 10 danskere handler online på deres mobil eller tablet. Derfor er det yderst vigtigt, at du har en webshop, som tilpasser sig den pågældende enheds skærmstørrelse. Brugen af mobil og tablets ved online handel er fordoblet de sidste 3 år, og der er intet, der tyder på, at denne tendens ændrer sig.

 • Salg via mobil og tablet: Salget er fordoblet de sidste 3 år og stigningen forventes at forsætte.
 • Responsivt design: Design som tilpasser sig til den enkelte enhed. Webshoppens indhold vises korrekt på alle enheder, og det er let at navigerer på webshoppen.
 • Google placeringer: Mobiloptimering har betydning for dine placeringer på Google, da de har fokus på at give deres brugere den bedste oplevelse.
mobiloptimeret-webshop-danhost

Med en DanDomain webshopløsning er du sikret en mobiloptimeret webshop med responsivt design.  

Googleplaceringer

Der har været en stigende trafik fra mobile enheder. Derfor har Google officielt meldt ud, at de hjemmesider og webshops som ikke er mobiloptimeret, vil blive straffet. Det vil sige, at de ikke vil blive vist i søgeresultaterne på mobile enheder, og det vil påvirke din generelle Google-ranking. Du kan nemt teste med Googles eget værktøj, om din nuværende webshop er mobiloptimeret eller ej, se mere her>>  Derudover vurderer Google din webshop ud fra load-hastigheden på desktop og særligt på mobil. Det skyldes, at man forventer flere søgninger på mobile enheder end på desktop.

 • Ikke mobiloptimeret webshops bliver straffet af Google
 • Påvirker den generelle ranking
 • Load-hastigheder på mobile enheder har stor betydning
google-placering-webshop-danhost-2

Behold dine kunder

Ifølge undersøgelser er webshops nødt til at være hurtige, mobiltilpassede og være i stand til at tilbyde de rigtige og hurtige betalingsmetoder. Ellers risikerer du, at kunderne går over til konkurrenten. Derfor er mobiloptimering af din webshop lige så vigtig for din omsætning som den gode service og som de skinnende butiks-facader, der gør sig gældende for detailhandleren. Mobiltilpassede webshops klarer sig bedre, både når det kommer til Googleplaceringer, men også når det kommer til forbrugerens foretrukne valg.

 • Match dine konkurrenter
 • God service går hånd i hånd med brugervenlighed
 • Nemmere betalingsmetoder letter købsprocessen
behold-kunderne-webshop-danhost

Skal du tilbyde Mobilepay?

Du kan gøre det let for dine kunder at afslutte et køb blot ved at tilføje Mobilepay som betalingsmetode. Når kunderne bruger Mobilepay som betalingsmetode, bliver de automatisk viderestillet til App’en, som beder om adgangskode. Derefter skal kunderne blot swipe til siden på deres mobil for at gennemføre betalingen. Det betyder, at de ikke behøver finde deres kreditkort frem og indtaste alle informationerne som normalt, hvilket letter selve købsprocessen.

Du bestemmer selv hvilken konto, pengene skal overføres til, og har du en privat Mobilepay tilknyttet til dit mobilnummer, kan du blot tilføje et ekstra kort til din Mobilepay. Du bliver ligeledes notificeret på din mobil, når en kunde har foretaget et køb med mobilepay, så du kan se, at betalingen er modtaget.

 • Hurtig og sikker betaling
 • Lettere købsproces for kunden
 • Notificeret ved gennemført betaling
mobilepay-webshop-danhost

Anne Nørgaard

Praktikant inden for HR og Marketing at DanDomain A/S
Jeg er kommunikationsstuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Mine primære opgaver er at lave content til vores blogs, sociale medier, events og lign.
Anne Nørgaard

Anne Nørgaard

Jeg er kommunikationsstuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Mine primære opgaver er at lave content til vores blogs, sociale medier, events og lign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.