Mød dine kunder med en SmartPopup i din webshop

Sælg mere med SmartPopup på din webshop.


SmartPopup - Sælg mere i din shop med smarte popups

Med SmartPopup møder du straks dine kunder med en flot designet popup nederst i højre eller venstre hjørne. SmartPopup giver rigtig god anledning til at skabe mérsalg, yde god kundeservice, få flere relevante tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller anden brugbar information.

Det er nemt og overskueligt at tilføje og redigere i dine popups.

Når du har app'en i din shop, kan du lave tre typer af popups, som har til formål at holde kunden i din shop samt sælge mere.

Køb SmartPopup her til kun kr. 69,- pr. mdr. - ingen oprettelse

Kontaktformular

Den ene popup er en kontaktformular, hvor du kan indsamle dine potentielle kunders data. Det kan fx være, at du skriver i din popup: "Jeg vil gerne kontaktes..." - Angiv navn og e-mail. Når kunden har givet sine oplysninger, har du frit lejde til at kontakte vedkommende, hvilket øger sandsynligheden for et salg.

Nyhedsbrevstilmelding

Der er mange shopejere, der har nyhedsbrevstilmeldingen liggende i deres checkout flow. Men når kunden aldrig så langt, og har vedkommende alligevel en interesse i dine produkter, så er det en god mulighed for at få en tilmelding til dit nyhedsbrev. Jo større synlighed, jo bedre. Du har mulighed for at sælge dig selv bedst muligt. Fx "Er du interesseret i at spare op til 20% på kendte mærkevarer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev". Du har også mulighed for at lave en flot grafik til, så det ser lækkert og indbydende ud.

top_smartpopup
Banner

Med et banner som popup på din forside eller andre sider har du mulighed for at gøre dine potentielle kunder opmærksomme på, at de lige nu kan spare 20% frem til kl. 20 i aften, hvor der i øvrigt også er fri fragt ved køb for over 200 kr,-. Det er glimrende ekstra salgsvindue, hvor du kan pushe dine bedste budskaber, som giver både dig og kunden værdi. Hvem vil ikke spare 20% og få fri fragt?

Her har du også mulighed for at lave en flot grafik, så det er indbydende og lokkende. Du uploader bare din grafik/billede i png-format.

Det overordnede formål er som sagt at fastholde potentielle kunder i din shop. Med SmartPopup har du hele tre muligheder for at fortælle om dine budskaber, rabatter, tilbud osv.

SmartPopup kan bruges på ALLE sider i shoppen, ikke kun forsiden. Og du kan vælge "mouse-over", så den ikke åbner spontant.

Eksempler på SmartPopup:

Få dine besøgende til at tilmelde sig en konkurrence eller lignende og på den måde få flere tilmeldinger til din mailliste.

En kampagne kunne lyde således: "Vind et gavekort til 1.000 kr. til brug på shoppen. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Rigtig god shopping.”

Hvis du vil se SmartPopup i aktion, så kig ind på: http://www.valentinbrands.com/shop/frontpage.html - eller se videoen øverst på siden.

Køb SmartPopup her - til kun kr. 69,- pr. måned.

Har du spørgsmål til SmartPopup, så kontakt os på salg@dandomain.dk eller på tlf. 88 82 04 90.

Har du endnu ikke en webshop, men drømmer om det?

Lav din egen webshop og prøv gratis i 30 dage.

DanDomain-start-din-webshop

 

Lignende indlæg