Blog

Music Group skaber glæde gennem god musik

Skrevet af: Steven Feraru
10. februar 2022
Music Group skaber glæde gennem god musik

SoundstoreXL er en 100% danskejet one-stop-shop, stiftet og ejet af den musik-glade købmand, Palle Bertelsen. Hans mission var at skabe glæde og inspiration gennem gode oplevelser med musik. Og tager man forretningsbrillerne på, må man sige han er lykkedes.

I 2016 købte han drumcity.dk og i 2020 pioneershop.dk, så alle tre butikker nu hører under selskabet Music Group.

Valget faldt på Dandomain

Music Group er på en vækstrejse gennem Nordeuropa, og de har valgt Dandomain som deres tekniske følgesvend af disse fire grunde.

1. Komplet løsning
2. Integrationsmuligheder
3. Danskejet og dansk support
4. Nemt at skalere

 Musicgroup - Musik - Lager

International expansion 

Moderskibet SoundsstoreXL sælger allerede i Norge og Sverige, men Chris Kleis og hans hold drømmer om at indtage mange flere lande. I år åbner de i Finland, og er desuden begyndt at vende blikket sydpå.

”Når vi har opkøbt andre webshops eller er gået ind i nye lande, har det været nemt både at samle domænerne og oprette nye sproglag”

 

Skab nye universer sammen med artisterne

Der er kommet en stor tilstrømning af hobbymusikanter under Corona. Det mærker de hos Music Group og Chris Kleis drømmer også om i langt højere grad at inddrage artisterne.  

Music Group har et tæt samarbejde med musikbranchen. Det er essentielt for dem at være med på beatet. Både for at de altid kan være opdateret omkring nye trends og teknologier, men også i forbindelse med at inddrage artister i content marketing.  

 

Vi er med til at skabe kreativitet og glæde gennem musik – og det tror vi på får alle til at leve lidt bedre og lidt længere ” 

- Chris Kleis

 

MusikGroup - Webshop - Musik

Drømmer du om samme succes?

 

Sidder du nu og drømmer om samme succes som MusicGroup?
Så lad os hjælpe dig med at komme i gang - det er nemt og hurtigt, og ikke mindst 100% uforpligtende! Prøv vores webshopsystem allerede i dag, og få 30 dage gratis lige her.