Ny brancheforening indfører certificeringsordning

Niels Reinau, produktdirektør hos DanDomain, var i december 2011 med til at stifte Brancheforeningen for it-hosting, BFIH, og er i dag formand for bestyrelsen. Foreningens formål er, at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet for it-hosting og ikke mindst gøre det lettere for købere af it-hosting at gennemskue kvalitet og sikkerhed på tværs af leverandører.

DanDomains medlemskab af BFIH forpligter os til at leve op til kravene i BFIHs certificeringsordning, krav som ligger på et højere niveau end branchens generelle standard i Danmark. Certificering baseres på ISAE 3402 og det indebærer, at en uvildig 3. part kontrollerer, at vi overholder kravene.

Det fælles grundlag for medlemmerne af BFIH er, at vi leverer it-hosting, som er i top hvad angår kvalitet og sikkerhed, og at vi til stadighed arbejder på at forbedre vores processer. Vores kunder skal både være trygge og føle sig trygge, når de overlader forretningskritiske data til os.

Savner du et redskab, der kan binde din forretning bedre sammen? Prøv Office 365 Business og få sikker hosting ude i skyen.

 

2 meninger om “Ny brancheforening indfører certificeringsordning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.