Ny hjemmeside? Her er 5 gode grunde til at vælge Umbraco

Skal du have en ny hjemmeside? Vil du have et flot resultat, der er nemt af arbejde med, og ikke dræner budgettet? Prøver du, lige som så mange andre, at finde rundt i junglen af muligheder?

Et godt bud for mange er den dansk udviklede CMS-platform Umbraco, der har vundet stor udbredelse med over 110.000 hjemmesider og 70.000 aktive udviklere.

Tusindvis af små og mellemstore virksomheder bruger allerede Umbraco, og det samme gør store virksomheder som Peugeot, Heinz og Wired Magazine.

Tag din forretning til det næste niveau med en nem webshopløsning.

Fem gode grunde til at vælge Umbraco

Det gælder for Umbraco, som for alle andre Open Source platforme, at der er masser af ressourcer online, hvor du kan læse alt om bl.a. det tekniske set up.

Hvad du finder her, er fem forhold, der har konkret betydning for dig og dine muligheder for at opnå dine mål gennem virksomhedens online tilstedeværelse.

#1: Det er hurtigt og nemt at tilføje og redigere indhold

I hverdagsbrugen af din hjemmeside er en af de store fordele med Umbraco, at indholdsredigering både er nem og nem af overskue. Som CMS er Umbraco opbygget på en måde, du kender fra f.eks. Word.

Hvis du føler dig hjemme i et tekstbehandlingsprogram, kan du derfor også bruge Umbraco som CMS system. Har du ikke kendskab til programmering og HTML, men vil have en dynamisk hjemmeside bygget på open source, kan Umbraco være en god løsning.

Du har overblik over de sider, du kan redigere, og den enkelte side er opdelt i en række felter til f.eks. tekst og billede. Du kan dermed ændre tekster og tilføje nye billeder på få minutter. Se screenshots fra Umbraco hos vores partner Attityde

#2: Du kan få en hjemmeside, der passer præcis til dine ønsker

Med Umbraco er der ingen snærende bånd. Du kan få en hjemmeside med præcis det udtryk og de funktioner, du ønsker.  Umbraco bygger på Microsofts .net teknologi, som åbner  for udvikling i ASP.NET og nogle af de mest anvendte programmeringssprog.

Det kan lyde dyrt og teknisk, men for dig betyder det blot, at du har masser af muligheder. Ønsker du at komme billigt i gang, findes der skabeloner, som kan tilpasses dine ønsker.

Har du særlige ønsker til udseende eller funktionalitet, findes der allerede et stort udvalg af færdigudviklede pakker (plugins), og mulighederne for videreudvikling er stort set uendelige, hvilket også er grunden til, at stadig flere store virksomheder går Umbraco vejen.  Spar 33 procent de første 12 måneder med et Umbraco webhotel

#3: Du skal ikke bruge tid på at vedligeholde systemet

Umbracos stærke kobling til Microsofts .net teknologi bringer flere fordele med sig. Ud over fleksibilitet i design, funktionalitet og programmeringssprog, får du også et CMS system med et højt sikkerhedsniveau som standard.

For dig i hverdagen betyder det blandt andet, at du ikke skal bruge tid på en masse sikkerhedsopdateringer, og i det hele taget forholde dig til sundhedstilstanden på en teknisk løsning, der ligger langt fra din kerneforretning.

Blog_Umbraco_Annonce
Annonce: Attityde.dk

#4: Du ejer selv koden og har ingen licensomkostninger

Med en hjemmeside udviklet i Umbraco er du 100 procent uafhængig af leverandøren. Vil du have et nyt design, eller nye funktioner, står det dig helt frit at finde en partner ud fra pris, designoplæg eller andre parametre.

Du ejer selv koden bag din hjemmeside, og da Umbraco i sig selv er gratis, er der ingen løbende licensomkostninger.  Med et voksende netværk af udviklere og designbureauer, der arbejde i Umbraco, får du langtidsholdbar løsning, der kan vokse sammen med virksomheden.

#5: Umbraco er let at integrere med andre systemer

Du tænker måske ikke over det, hvis du starter med et relativt simpelt profilsite for virksomheden, men der er et stort potentiale i at integrere hjemmesiden med f.eks. et regnskabs- eller CRM-system.

Med Umbraco får du masser af integrationsmuligheder, hvor data kan udveksles med alt fra en CSV- eller XML-fil til webservices og direkte adgang til databaser.

Kampagne: Spar 33 procent de første 12 måneder med et Umbraco webhotel 

Mangler du et godt domænenavn? Køb billigt domænenavn her

 

2 meninger om “Ny hjemmeside? Her er 5 gode grunde til at vælge Umbraco

 • 22. september 2014 kl. 19:52
  Permalink

  Hej!

  Jeg skal have lavet en nye hjemmeside til min ejendomsmægler forretning.
  Umbraco kender jeg ikke, men det ser smart ud.
  Dandomain shop kan jeg lidt til.
  Da det er til en ejendomsmægler forretning, som ikke har mange produkter. max 50 stk.
  Men til gengæld skal have rigtig mange sider men information.
  Hvad skal man så vælge?

  Besvar
  • 25. september 2014 kl. 12:45
   Permalink

   Hej Rasmus
   Først og fremmest er Umbraco smart, ikke mindst når du skal opdatere og tilføje indhold i skabeloner, som det sikkert vil være tilfældet for din ejendomsmæglerforretning.
   Jeg har forhørt mig hos en af vores rådgivere omkring brug af en DanDomain WebShop til nem-ejendomsmægler.dk, og han mener, at din case
   vil være bedre tjent med et dedikeret CMS-værktøj som Umbraco.

   Vores partner Attityde vil helt sikkert kunne fortælle meget mere om mulighederne med Umbraco.
   De har stor erfaring med både design og udvikling i Umbraco, så prøv at give dem et kald.

   Mvh
   Jesper

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.