Nye og smartere forsendelsesmuligheder

Med to nye forsendelsesmetoder kan du højne standarden for god pakkeservice og få gladere kunder! Læs mere om dine muligheder lige her.


Nu har du mulighed for at give dine kunder en endnu bedre service, når de handler i din shop.

Med to nye forsendelsesmetoder kan du højne standarden for god pakkeservice, da de hver især giver nogle rigtig gode vilkår for slutkunden, som typisk ikke er hjemme i det tidsrum, hvor en pakke på vanlig vis bliver leveret.

Pakkelabels - nu med mulighed for søndagslevering

Pakkelabels er en af vores allerede eksisterende logistik- og forsendelses-apps, men som noget helt nyt er der blevet indgået en ny aftale med firmaet DAO365, som nu giver en ny og særdeles favorabel forsendelsesmulighed til dig, der gerne vil yde en bedre service ved fx at kunne sende pakker, så dine kunder kan modtage pakker om søndagen.

DAO365 skriver sig på listen over leverandører, som i forvejen tæller PostNord, GLS og Danske Fragtmænd.

Med Pakkelabels slipper du helt selv for at indgå særlige aftaler med kurerer og distributører. Det er inkluderet i din månedlige abonnementspris og giver dig mulighed for selv at kunne vælge mellem førnævnte firmaer, når du skal sende pakker.

Pakkelabels byder på en masse fordele, som gør det nemt og effektivt for dig at håndtere dine forsendelser. Du kan spare tid på hver pakke med en plug'n play løsning til din shop, som gør det hurtigt og nemt at printe labels ud. Den giver mulighed for billigere porto ved udbydere, hvor du ikke selv har en forhåndsaftale. Du samler alle dine forsendelsesmuligheder ét sted. Du får billigere returfragt. Du kan sende personlige e-mails og sms'er til dine kunder. Der medfølger nem og brugervenlig pakkesporing. Og så kræver det ingen installation, da det hele foregår på nettet.

Pakkelabels er perfekt til dig, der er iværksætter og gerne selv vil kontrollere, hvem der leverer dine pakker. Størrelsen på din virksomhed samt antallet af daglige/årlige forsendelser spiller ingen rolle - Pakkelabels er for alle.

Du får Pakkelabels app'en til den månedlige pris á kun kr. 49,-


PostNord 

PostNord har netop lanceret en fantastisk ny forsendelses-app, som vi har fået æren af tilbyde dig. I sin evige jagt på at tilbyde unikke løsninger og servicere borgerne med nye og innovative tiltag har PostNord, det forhenværende PostDanmark, begået denne genistreg, som er nem at integrere med din DanDomain shop.

PostNord app'en har tre helt unikke løsninger, som gør livet som shopejer meget nemmere, når det kommer til forsendelse.

Labelprint

Med labelprint kan du printe dine forsendelseslabels ud direkte i din shop. Du angiver dine Pacsoft-oplysninger, men slipper for at åbne din Pacsoft software hver gang. Denne løsning kræver, at du har en forsendelsesaftale med PostNord og har adgang til Pacsoft med API i din DanDomain shop.

Interaktivt kort med indleveringssteder

På et interaktivt kort kan du se, hvor du kan hente din pakke, når du indtaster en adresse. Der kommer flere muligheder op, og du kan helt selv vælge hvor. Når kunden vælger, hvor vedkommende vælger, at pakken skal leveres i en pakkeboks eller posthus, kommer der helt automatisk en popup med et kort frem. Her kan man så vælge det sted, man helt præcist ønsker at afhente sin pakke. Her får man også information om stedets åbningstider.

Smartlevering

Servicen er ganske sigende for den ydelse, du bliver i stand til at tilbyde dine kunder. Det er netop en smartere måde at levere pakker på, da dine kunder selv kan vælge, hvor og hvornår de vil have leveret pakken. Skal det være hjemme i et givent tidsrum eller på jobbet - det bestemmer kunden helt selv.

Det giver dels dine kunder større fleksibilitet ved selv at kunne vælge, og det giver dem en langt bedre service og fornemmelse, når de skal checke ud af din shop og vælge forsendelse. Da dine kunder selv kan vælge mellem flere leveringsmuligheder, mindsker det trafikken af returpakker og sparer dig penge.

En Smartleveringsaftale med PostNord forudsætter, at du har en Pacsoft-aftale.

Køb PostNord Smartlevering og labelprint app'en til kun kr. 49,- pr. måned.

Lignende indlæg