Fordoblede omsætning med nyt shopdesign

Man kan roligt sige at indehaver af NETBUTIK.NU, Henriette Rasmussen, har gjort, som iværksætterguruen Martin Thorborg bebuder:

“Find en niche og bliv ekspert i den. De store shops kan ikke give den samme omsorg, så gå smallere eller tilføj dine produkter en anden form for værdi som fx bred viden. Det skal være noget, hvor der er et behov,” lyder det fra Martin Thorborg i et tidligere udgivet blogindlæg, som du kan læse her.

Henriette Rasmussens butik har til huse i det midtjyske, hvorfra hun handler med personlige hjælpemidler fra Doro såsom mobiltelefoner og andre produkter rettet mod seniorer. Hun har ikke en fysisk butik, da det hele foregår online. Det er dog muligt at afhente fra lokalerne i det idylliske Silkeborg. Hun arbejder tæt sammen med Ældre Sagen, og formålet med produkterne er at lette hverdagen, øge sikkerheden og skabe mere tryghed både i uden for hjemmet for de ældre.

“Jeg satsede på, at Doro’s produkter ville vinde ind, fordi det er god kvalitet. Og så passer de bare til de ældre. Jeg ville gerne sælge et produkt, som jeg selv kunne stå inde for, og jeg vidste bare, at der var et marked for det, og at det var fremtiden. Den gamle telefon ville smutte ud, og mobiltelefonen ville tage over. Jeg koncentrerer mig specifikt om det her, som er mit kerneområde,” siger hun begejstret.

Gør som Henriette – opret din egen webshop

Spinder guld på klog beslutning

Da det er det ældre segment, som hun bevidst har kastet sig over, er det endnu vigtigere at tydeliggøre sine budskaber. Hendes forhenværende webshop havde begrænsede muligheder, som besværliggjorde at henvende sig tydeligt nok til seniorer, som måske kan forekomme teknikforskrækkede. Derfor valgte hun en webshop hos DanDomain og fik lavet et design hos vores designpartner, BANGSOE.COM.

“Det betød alt at få lavet et nyt design”

“Det har givet et kæmpe mersalg, og der er flere muligheder i webshoppen, som gør det muligt at sætte det op, så det bliver set inde på shoppen. Det betød alt at få lavet et nyt design, det har faktisk betydet så meget, at vi i hvert fald har fordoblet vores omsætning,” lyder det fra en travl webshop-ejer.

Man kan altid få en hjælpende hånd

Det kan nok være, at de fleste brancher ligger øde hen over sommeren, men ordrene tikker ind hos NETBUTIK.NU som perler på en snor. For Henriette Rasmussen, som er en travl kvinde, er det vigtigt, at der er hjælpe at hente, hvis noget skulle opstå.

“Man kan altid få hjælp. Det er nok det bedste ved shoppen. Det er både på telefon og mail, og man får simpelthen svar så hurtigt. Og hvis man får en eller anden ny idé, så kan den føres ud i livet på en eller anden måde,” siger hun meget tilfreds om supporten hos DanDomain.

En hjælpende hånd får hun også i form af regnskabprogrammet, e-conomic, som hun har integreret med sin webshop.

“Jeg har jo en bogholder, der tager sig af det, men hun bruger ikke ret mange timer om måneden, fordi det bare kører så godt. Det fungerer bare super godt med e-conomic, og alle ordrer kommer rigtigt over,” slutter Henriette Rasmussen af.

Har du behov for et nyt design? Tag fat i vores salgsafdeling og hør, hvilke muligheder du har. Ring på tlf. 88 82 04 90.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

En mening om “Fordoblede omsætning med nyt shopdesign

  • 21. august 2015 kl. 13:32
    Permalink

    Jeg er helt enig i at designet er ekstremt vigtigt. Personligt har jeg det ofte med at finde en ny netbutik, hvis den jeg er inde på er en smule roddet i designet eller hvis den bare ser for useriøs ud. Et lækkert design giver samtidig også mere troværdighed 🙂

    Fint design Henrikke har fået på netbutik.nu

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.