Øg omsætningen med garanti fra ViaBill

Flere og dyrere varer i kurven. Det er, hvad der sker, når dine kunder kan vælge rente- og gebyrfri delbetaling.

Faktisk er danske ViaBill så sikre på den effekt, at de udsteder en garanti til nye kunder. Højere gennemsnitlige salg med ViaBill end kortbetalinger, eller pengene tilbage.

Derudover viser erfaringer, at din konvertering stiger, når du giver kunderne mulighed for forskellige betalingsmetoder.

Skal du have din forretning online? Start webshop

Spar 4.995 kroner med en DanDomain WebShop

Ejer du en DanDomain WebShop, er der dog ingen penge at få tilbage. Som en del af vores samarbejde med ViaBill kan du tilbyde dine kunder rente- og gebyrfri delbetalinger helt uden omkostninger.

DanDomain WebShops sparer 4.995 kroner til oprettelsen, og der er hverken transaktionsgebyrer eller løbende abonnement, når du er kommet i gang.

ViaBill er derfor helt gratis for dig at tilbyde kunderne som betalingsmetode, og den ligger allerede som standard på alle DanDomain WebShops.

Du udfylder en ansøgningsformular direkte i shoppens administration, og kan være i gang allerede dagen efter.

Sådan får du dine penge. Sådan gør ViaBill

Når du har indgået en aftale med ViaBill, og aktiveret betalingsmetoden, vil den fremgå som en mulighed i shoppens check-out flow.

Når kunder betaler med ViaBill, identificerer de sig med mail, mobilnummer, betalingskort og CPR-nummer, og vælger herefter, hvordan købet skal betales.

Udgangspunktet er rente- og gebyrfrit over 24 måneder, men kunden kan til enhver tid indfri tidligere uden gebyrer.

Uanset hvad kunden vælger, får du hele ordrebeløbet udbetalt 14 dage efter købet, når fortrydelsesfristen udløber. ViaBill står herefter for at inddrage delbetalingerne, og tjener udelukkende på rykkergebyrer og frivillige betalingsgebyrer. Læs mere i ViaBills egen FAQ

Ny beløbsgrænse er klar inden julehandlen

Med de nuværende regler kan kunder højst betale 2.000 kroner på samme ordre med ViaBill. Beløbsgrænsen vil dog, i løbet af november 2014, stige til 10.000 kroner.

Der skulle dermed være endnu bedre muligheder for at booste dit julesalg med rente- og gebyrfrie delbetalinger.

Vil du i gang med ViaBill?

Udfyld ansøgningsformularen direkte i din shops administration eller på ViaBills hjemmeside. Du sparer selvfølgelig oprettelsen på 4.995 kroner ved begge metoder.

Når din ansøgning er behandlet, oftest inden for 24 timer, hjælper ViaBill dig med at komme i gang. Du er også velkommen til at kontakte os på 87 77 90 45 eller support@dandomain.dk.

 

 

 

5 meninger om “Øg omsætningen med garanti fra ViaBill

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.