Ny Office 2016 til din Office 365 er nu på markedet

Nyt og opdateret Microsoft Office 365 med Office 2016.

Microsoft 365 er opdateret med Office 2016 og er udviklet og skræddersyet til at hjælpe dig og din business. Nu kan du oprette og strukturere dokumenter hurtigere med tidsbesparende funktioner. Der er kommet et nyt, moderne look og nye indbyggede samarbejdsværktøjer. Desuden kan du gemme dine dokumenter i skyen og få adgang til dem overalt.

Som skabt til team work

Office 2016 gør det mere enkelt at skabe ting i fællesskab. Det er blevet nemmere at dele dokumenter, samarbejde og bruge redigering, chat og video til at få arbejdet udført.

Den nye version er bl.a. forbedret sikkerhedsmæssigt, og så er der kommet samarbejdsfunktioner i realtid på niveau med Google Docs samt en “Tell me”-funktion til at besvare spørgsmål på linje med Spotlight i Mac OS.

Yderligere er der sket følgende:

  • Centraliseret kontrol
  • Forebyggelse af datatab, multi-factor authentication og rettighedsstyring giver administratorer centraliseret kontrol over vigtige indstillinger for sikkerhed, beskyttelse af personlige oplysninger og overholdelse
  • Fleksibel klik og kør-installation
  • IT-afdelingen har nu mere kontrol over, hvordan og hvornår opdateringer implementeres med forbedret administration af implementering og netværkstrafik
  • Forbedret ydeevne i Outlook
  • Forbedret forbindelse, bedre netværksydeevne og hurtigere download af e-mails resulterer i gladere brugere og færre opkald til helpdesken
Herudover bliver Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access og Publisher opdateret til berøringsskærme, ligesom de bliver udstyret med nye samarbejdsfunktioner.
Mere sikkert Office fås ikke
Den nye version byder på den største sikkerhed inden for Office.
Du kan trygt og roligt gemme og dele uden bekymringer. Med 1 TB lagerplads på OneDrive for Business har du en indbygget og sikker måde at gemme og dele alle dine ting.
Office 2016 med DanDomain
Hos DanDomain forstår vi, hvor vigtigt det er at finde den rigtige partner til at hjælpe dig op i skyen. Vi forstår de udfordringer, du står overfor, og vi kan derfor helt enkelt hjælpe dig med at flytte dine data m.v.
Har du behov for en nemmere arbejdsgang og større effektivisering, så I kan bruge tiden på det, I er gode til? Så er Office 365 med Office 2016 svaret.

Kontakt os på 87 77 90 45 for en uforpligtende snak om dine muligheder med Office 365 og Office 2016.

Se vores Office 365 priser

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.