Gik du glip af dit ønske .dk domæne? Nu får du chancen for hævn

Brug to minutter nu, og kom først med en genial webadresse. Vi tilbyder en gratis tjeneste, der holder dig opdateret, når domænetyper som .shop, .blog, .hotel og .bike. bliver tilgængelige.

Mangler du et domæne? Find dit domænenavn her.

Mange gode forretninger er startet med den helt rigtige webadresse, og du kan komme forrest i køen, når flere hundrede nye domænetyper kommer til salg. Hvem ville f.eks. ikke booke et værelse på www.romantisk.hotel eller bestille maden dagen derpå på www.meatlover.pizza.

Slå konkurrenterne, og resten af verden, på målstregen

Der kommer masser af nye muligheder for at finde en unik og potentielt indbringende webadresse, men er din idé rigtig god, er det et spørgsmål om tid, før andre også får den. Vi tilbyder nu en enkel og gratis tjeneste, der automatisk holder dig opdateret, når dine favoritter blandt de nye domænetyper kommer til salg.

Vælg dine favoritter nu, så sender vi en mail i god tid, inden de kommer til salg. Du får det præcise tidspunkt for frigivelsen af domænet, og minimerer dermed risikoen for, at andre kommer dig i forkøbet.

Sådan gør du:

  1. Vælg dine favoritter
  2. Angiv din mailadresse og bekræft, at du vil modtage opdateringer
  3. Klik på linket i vores bekræftelsesmail

Det tager få minutter, du kan altid tilføje flere domæne til samme mailadresse, og selvfølgelig også framelde tjenesten. Du kan blandt andet følge domænetyperne:

  • .hotel
  • .blog
  • .shop
  • .app
  • .bike
  • .dating

Se alle de nye domænetyper, og vælg dine favoritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.