Online betaling: Swipp køber Paii

I en fælles pressemeddelelse har Swipp og Paii bekendtgjort, at de to betalingsløsninger smelter sammen under Swipps navn. Målet er at blive danskernes foretrukne mobilbetalingsløsning, og midlet er en ny app, som bliver lanceret i 2015.

Indtil da får sammenlægningen ingen betydning for hverken forbrugere eller dig som shopejer. Paii-brugere kan fortsat betale med Paii, og alle samarbejdsaftaler med Paii fortsætter på uændrede vilkår.

Udsigt til flere brugere

Når den nye app er klar, kan alle danskere, uanset hvor de har bank, bruge mobilen til pengeoverførsler, betaling på nettet og betaling i fysiske butikker.

Den nye Swipp-app bliver udviklet på baggrund af en sammenlægning af Paii og Swipps medarbejdere og teknologier. En løsning som Martin F. Andersen, adm. direktør for Swipp, forventer sig meget af.

”Ved at kombinere vores viden, erfaring og kompetencer fra både bankerne og teleselskaberne får vi et unikt udgangspunkt for at udbrede mobilbetaling i Danmark. De erhvervsdrivende får adgang til en større kundebase, og forbrugerne får langt flere muligheder for at betale med mobilen. Derudover giver sammenlægningen med Paii os mulighed for langt hurtigere at udvikle en skræddersyet og brugervenlig mobilbetalingsløsning, der kan integreres direkte i kasseapparaterne i detailkæderne,” siger han.

Som shopejer kan du altså se frem til langt flere brugere af mobilbetaling, når bankernes fælles løsning til mobilbetaling bliver kombineret med de store teleselskabers.

På dandomain.dk, og i din shops App Store, finder du et samlet overblik over betalingsmulighederne med en DanDomain WebShop. Overvejer du at komme i gang med e-handel, kan du prøve en DanDomain WebShop gratis i 30 dage. Vi har desuden gratis start-up kurser og events året rundt.

Om Swipp

Swipp er en nem, sikker og billig mobilbetalingsløsning, som er udviklet og testet af Nordea, Nykredit, Arbejdernes Landsbank, Spar Nord, Sydbank, Jyske Bank og Lokale Pengeinstitutter. De mere end 60 pengeinstitutter har tilsammen 3,3 mio. kunder i Danmark.

Om Paii

Paii blev stiftet af de fire største teleselskaber i Danmark, TDC, Telenor, Telia og 3, og sat i verden for at udleve mobiltelefonens potentiale som betalingsmiddel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.