Blog

Pølsevognspølser: Fra pølsevogn til webshop

Skrevet af: Rikke Toft Rønn
11. oktober 2024

Pølsevognspølser.dk blev startet af Michelle og hendes søster, som begge har en passion for grillmad og familiens pølsevognsforretning. Idéen om at starte en online-pølsevogn, opstod fra den store efterspørgsel, de oplevede, når de var ude med pølsevognen. På trods af, at de ingen erfaring havde med e-handel, besluttede de sig for at tage springet.

Ledte efter noget nemt

Som nybegyndere i webshopverdenen ledte Michelle og hendes søster efter en løsning, der var nem at gå til. De havde brug for en platform, der var intuitiv og brugervenlig, så de ikke behøvede teknisk erfaring for at komme i gang:

“Vi ledte efter noget, der var nemt. Ingen af os har prøvet at lave en webshop før, så det skulle være brugervenligt og overskueligt,”
siger Michelle. 

Michelle og hendes søster overvejede ikke mange andre løsninger, da en bekendt varmt anbefalede Dandomain. Efter at have kigget på platformen, kunne de hurtigt se, at det var den rigtige løsning for dem.

 

Johnny fra Dandomain ringede

Søstrene kastede sig ud i opsætningen af deres webshop, men fik hurtigt tilbudt hjælp fra Dandomains supportteam. Johnny fra Dandomain tog kontakt og hjalp med at optimere de ting, de allerede havde sat op. Hans proaktive tilgang gjorde processen nemmere for dem:


“Vi fik hurtigt tilbudt et møde, hvor Johnny hjalp os med de spørgsmål, vi havde. Han havde selv tjekket vores webshop på forhånd og kom med anbefalinger. Det var sindssygt god service."


Under opsætningen stødte Michelle på små udfordringer, når det kom til tilpasning af specifikke funktioner og design. Dandomains team kom dog altid med kreative og fleksible løsninger, der sikrede, at webshoppen fungerede, som de ønskede.


“Jeg fik måske ikke altid præcis det, jeg bad om, men teamet kom med alternative løsninger, som stadig virkede for os. Det var meget fleksibelt.”


Serviceniveauet er vanvittigt højt

Michelle er især imponeret over Dandomains høje serviceniveau. Hun fremhæver den hurtige hjælp via chatfunktionen som en stor fordel, når man som nybegynder sidder med webshopopsætning:

“Jeg synes, det er et vanvittigt højt serviceniveau. Man kan altid få hjælp hurtigt via chatten, og det er super betryggende, når man sidder med det selv og ikke har erfaring.”


Når Michelle bliver spurgt, om hun vil anbefale Dandomain til andre, er hun ikke i tvivl. For hende er det især serviceniveauet, der gør forskellen og gør Dandomain til et oplagt valg for andre, der overvejer at starte en webshop:

“Ja, klart! Det er helt sikkert serviceniveauet, der gør forskellen. Det har været en virkelig god oplevelse, og vi er endt ud med et produkt, der er bedre, end vi troede, vi selv kunne stykke sammen.”



Udvidelsesplaner med Dandomain

I fremtiden planlægger Pølsevognspølser.dk at udvide med flere funktioner i deres webshop, som blandt andet nyhedsbrevsmodulet og B2B-modulet. Derudover overvejer søstrene at åbne flere fysiske butikker og måske endda starte flere webshops:


“Vi vil gerne prøve at lege med nyhedsbrevsmodulet og B2B-modulet i fremtiden. Og måske åbner vi flere webshops – nu har vi prøvet det én gang, så vi har mere mod på det,” siger MIchelle.



Vil du starte webshop i Dandomain ligesom Pølsevognspølser.dk?

Prøv vores webshop gratis i 30 dage og kickstart din webshopdrøm.