Pokalforum svinger med medaljen over rekordomsætning

Årets første fire måneder skulle der kun til, før webshoppen Pokalforum.dk kunne svinge medaljen over at have hentet hele deres forventede 2016-omsætning hjem. Shoppen sælger netop medaljer og pokaler og har fået rygende travlt, siden de skiftede til en DanDomain Webshop.

Pokalforum.dk har eksisteret i godt 10 år og er ejet af to sportspassionerede kammerater, som ville glæde andre med et unikt udvalg af de fineste pokaler og medaljer. De sælger til alle og enhver, privat og erhverv. Det har været tydeligt at mærke henover sommeren, at der afvikles masser af stævner og spilles turnering i al slags sport, som har brug for en kåring med selvfølgelig medaljer og pokaler. Passionen for sporten har smittet af på lysten og glæden til at udvikle forretningen, som drives online.

“Det giver bare mening, når man ser den glæde, det giver børn, når de får en medalje eller en pokal. Det er livsglæde og livskvalitet, som gør, at vi også får en stor portion tilfredshed ud af det her”, siger den ene af de to indehaverne, Jakob Mortensen.

Gør som Pokalforum.dk – lav din egen webshop – prøv gratis i 30 dage.

Skifte til DanDomain gav pote
Pokalforum havde forinden skiftet til en DanDomain Webshop kørt længe på den samme platform, som egentlig fungerede fint langt hen ad vejen. De fik dog vokseværk, og der krævede en større løsning til at kunne løfte opgaven.

“Vi valgte en shop hos DanDomain, og det har vi ikke fortrudt et eneste sekund. Det er et fedt design, det er nemt at gå til, og det opfylder alle vores behov. Der er masser af muligheder for tilkøb af apps, som vi kan tilføje i takt med, at vi vokser. Faktisk vil vi tilskynde vores nye shop al vores nyvundne succes, da det er en responsiv shop, der giver vores kunder en rigtig god oplevelse med alt fra brugervenlighed til one page check-out”, fortæller Jakob Mortensen ret begejstret.

Nemt at sidde med fingrene i skidtet
Jakob Mortensen er ovenud begejstret for designet på shoppen, som deres egen grafiker i den grad også har sat sit præg på. Brugervenligheden frontend hos kunderne går igen backend, hvor de selv sidder med fingrene i skidtet.

“Det er ret nemt at gå til, og det er vi godt tilfredse med. Vi er især glade for shoppen, fordi det er så nemt at lave SEO på den, og det er overskueligt at finde rundt”, siger Jakob Mortensen

Ny shop på vej
Den største sællert lige nu hos Pokalforum.dk er ikke dog ikke pokaler og medaljer. Det er et ID-armbånd, som går som varmt brød. Faktisk sælger de så godt, at Jakob Mortensen og Co. har en ny DanDomain shop på tegnebrættet, som går benhårdt efter at blive 100-metermester i ID-armbånd, hvor der fx står navn, adresse, og om man fx er diabetespatient.

Mangler du et ID-armbånd til dig selv eller dine børn, eller synes du selv, at du har fortjent at svinge en medalje eller hæve en pokal over hovedet for at have været så overbærende med den danske “sommer”, så smut ind på Pokalforum.dk, hvor Jakob Mortensen eller hans kolleger er klar til at servicere dig. De har nemlig ikke haft tid til at holde ferie grundet travlhed.

“Luksusproblem”, siger han selv. Det kan vi kun give ham ret i.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.