Derfor skal du have en integration til dit ERP system (økonomisystem)

Marketingansvarlig, IT-Effect.

Mange iværksættere starter en webshop uden at gøre sig mange tanker om processer eller det bagvedliggende IT-setup for webshoppen. Barrieren for at komme i gang med en webshop skal typisk være så lav som muligt. Det at du som iværksætter kan teste, om din idé er holdbar, er det bærerende element. Eller også er du helt modsat den type iværksætter, som gør dig flere tanker om teknik og automatiserede processer, inden du går live med din webshop?

Uanset hvem af dem, du er, vil du på et eller andet tidspunkt møde muren, hvor de tidsmæssige ressourcer bliver mindre. Til det formål har DanDomain og IT-Effect sammen skabt en løsning, der er en integration fra din webshop til et ERP system. Det kan løse rigtig mange af dine problemer både på den korte og den lange bane.

Der er kun fordele ved at have styr på sagerne

Når din webshop spiller sammen med et ERP, har du alle muligheder for at optimere din virksomhed, så du får mest muligt ud af de hænder og kroner og ører, der er til rådighed. Et ERP system er et forretningssystem som, med integration til din webshop varetager rigtig mange funktioner i din virksomhed, hvilket bl.a. er lagerstyring, ordrestyring, køb, salg og regnskab. Ved at få en integration fra din shop til et ERP system opnår du store ressourcebesparelser. Løsningen fra DanDomain og IT-Effect gør følgende muligt:

  • Oprettelse af ordre fra DanDomain til ERP systemet
  • Oprettelse af varer fra din shop til varekartoteket i dit ERP system
  • Oprettelse af kunder fra din shop til ERP systemets kundekartotek
  • Priser fra prisgrupper i dit ERP system til din DanDomain Webshop – både B2C og B2B
  • Lagerstatus fra ERP systemet til din DanDomain Shop (Forudsætter at dit ERP system enten er C5 eller NAV m.m.)

Få mere tid til din shop

Ved at lave integrationen mellem din shop og ERP system vil du få mere tid til din shop. Du slipper for en masse manuelt tastearbejde og ikke mindst for dobbeltarbejde.

Det fungerer sådan, at når du fx danner en ordre, så kommer den fra din shop til dit ERP system, og her overføres den så til ordremodulet i systemet. Så snart ordren er i ordremodulet i ERP systemet, ekspederes ordren som enhver anden og bogføres og faktureres herefter direkte i ERP systemet.

Kunne du tænke dig at læse mere, kan du besøge IT-Effects hjemmeside

eller køb integrationsmodulet her

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.