Sådan får du mere ud af dine Office-programmer

Invitationen lød som overskriften angiver. Bliv mere effektiv med Office-pakken. Der var mulighed for masser af personlig sparring og konkrete tips til, hvordan man får mere ud af sine Office-programmer, da vi onsdag aften afholdt det første Office-seminar ud af forhåbentligt mange.

På kurset gennemgik Ole Grønhøj fra Officekursus.dk en masse nyttige specifikationer om Office-programmerne i Office 365 business. Netop Office 365 er ét af de produkter, vi har i vores produktportefølje, som gør dit arbejdsliv lettere og giver dig mulighed for at arbejde smartere og mere effektivt. Du kan bruge det når som helst og hvor som helst, da du kan få det hele til at ligge oppe i skyen.

Få din Office 365 licens her

Omhyggelig gennemgang af specifikationer

Punkterne var mange og blev endnu flere, da der var god tid til hver deltager på kurset. De enkelte tips gav anledning til flere spørgsmål af både funktion og teknisk karakter. Det var første gang, at DanDomain afholdt et Office-seminar, og derfor fik vi en masse inputs og idéer til fremtidige seminarer.

Vi faldt i snak med John Würtz fra virksomheden C You, som ikke er kunde hos DanDomain,

Hvordan har seminaret været?

“Det har været rigtigt fint. Det, Ole ikke kunne svare på, det fandt han ud af. Så vi kan i hvert fald ikke give ham skylden for, at vi ikke er blevet oplyst om, hvad Office 365 og Office-programmerne kan.”

Hvad håbede du på at få med fra seminaret?

“Grunden til at jeg kom i dag, var, at jeg ville se, om jeg kunne blive overbevist om, at jeg skal have Office 365, og at jeg kan bruge det til noget. Det kan jeg se nu, at det skal jeg.”

Hvad overbeviste dig?

“At se, hvordan det fungerer ved demonstration. Der er nogle af Office-programmer, som jeg allerede bruger nu, men der var rigtig mange ting, jeg ikke kendte til. Og det overbeviste mig om, at jeg skal have det – også set i forhold til, hvor jeg arbejder i min virksomhed. Der vil det helt klart være en fordel for mig, at jeg er oppe i skyen, så jeg kan tage det med rundt. Finanskrisen var hård ved os, og vi er nu fire til fem ansatte, som er nødt til at tænke anderledes. Vi er en produktionsvirksomhed, hvor medarbejderne er meget ude, så er vi nødt til at kunne være på hele tiden.”

Hvilken værdi kan se du se i Office 365?

“Vi kan se hinandens kalendere, og tingene er hele tiden opdateret – det er rigtigt godt. Jeg har tidligere leget lidt med kontorløsninger i skyen, men det duede ikke helt for mig, men det gør Office 365. Derfor var det rart at se, hvordan det konkret virker. Èn ting er, hvordan man tænker oppe i sit hoved, men noget andet er, hvordan det rent faktisk fungerer. Så nu skal jeg bare have kontaktet jer, så vi kan få Office i 365 i virksomheden.”

Hver måned afholder vi helt gratis kurser og seminarer, så hold løbende øje med vores eventkalender og se, om der et seminar for dig i den nærmeste fremtid.

Se eventkalderen.

 

 

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.