Sådan kommer du i gang med SwipBox

SwipBox er Danmarks nye fragtløsning, der gør nethandel lettere, tryggere og mere gennemsigtigt for både køber og sælger. I al sin nytænkende enkelhed et fantastisk koncept, som vi tror så meget på, at vi har integreret SwipBox som standard.

Swipbox_Salling3
Et eksempel på Swipbox-integrationen i DanDomain WebShop 8.1, sådan som kunderne ser den i check-out processen.

For dig som shopejer betyder integration, at du kun er en aftale med Swipbox fra at sende din første pakke. Når aftalen er på plads, aktiverer du blot SwipBox som forsendelsesmetode, hvorefter kunder med ét klik kan vælge afhentningssted i den eksisterende check-out proces.

Udfyld SwipBox’ kontaktformular for at komme i gang

Vi har i integrationen lagt vægt på enkelthed, så valg af leveringsform og afhentningssted kræver mindst mulig tid og opmærksomhed fra dine kunder, og dermed bidrager til at øge konverteringen.

SwipBox har over 300 selvbetjeningstationer i hele Danmark, og kunden kan vælge fra en liste over de nærmeste, som vist på billedet til højre.

Opret din egen webshop og få Swipbox.

Gode grunde til at sende varer med SwipBox?

  • Attraktiv og simpel prisstrategi: Vælg mellem tre størrelser bokse med faste lave priser, der gælder for pakker helt op til 20 kg.
  • Optimal sikkerhed: Pakkerne transporteres med TNT Express, der har markedets højeste sikkerhedsstandard udstedt af DNV. Pakkerne er konstant under lås og slå.
  • Nemt returflow: Send en returlabel med pakken, som enten er forudbetalt af dig eller kunden kan  aktivere den via Swipbox’ app eller hjemmeside, og derefter aflevere pakken i nærmeste selvbetjeningsanlæg.
  • Høj gennemsigtighed: Med SwipBox kan både du og dine kunde følge med i, hvornår pakkerne når frem. Modtagerboksen bliver reserveret ved afsendelse, og kunden får besked, når pakken er klar.
  • Skalerbart aftale: SwipBox passer til webshops i alle størrelser, og du kan vælge en aftale, der passer til din ordreindgang. Aflever pakkerne selv eller få dem hentet af TNT Express.
  • Forbedret kundeservice: Tilbyd dine kunder en fragtmetode, hvor de kan hente varerne, uden kø, når de gør deres indkøb i en af flere end 300 dagligvarebutikker.

Læs mere om SwipBox

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.