Sådan øger du dine konverteringsrater og salg

2016 er i fuld gang, og du er måske på udkig efter nye tiltag, der kan gøre din webshop endnu bedre, så 2016 bliver et uforglemmeligt år.

IT-virksomheden Clerk.io har udviklet et værktøj, der kan tage dig et godt stykke ad vejen – ved at hjælpe dig med at give dine kunder en bedre og mere personaliseret shoppingoplevelse, som får dem til at købe mere og vende hurtigere tilbage.

Opret din egen webshop

Kort fortalt, så gør den integrerede softwareløsning det nemt for dig at personalisere hver eneste interaktion med dine kunder fra det øjeblik, de lander på din hjemmeside.

Og det er en personalisering, der kan ses på din bundlinje:

  • Påvirker i gennemsnit 50% af alle ordrer
  • Hæver den gennemsnitlige værdi på disse ordrer med 20%
  • Øger i gennemsnit den samlede omsætning med 10%

(Kilde: Clerk.io)

Disse resultater er først og fremmest mulige, fordi Clerk.io går ind at optimerer søgefunktion og produktanbefalinger på din side.

Sådan virker det

Se i videoen herunder, hvor Clerk.io virker.

 

Giv dine kunder en genvej til konvertering
Clerk.io’s intelligente søgefunktion gør det nemmere for dine kunder hurtigt at finde og købe præcist, hvad de leder efter.

 

dandomain1 (002)

Søgefunktionen giver dine kunder anbefalinger i det sekund, de starter med at søge. Anbefalinger, der ikke kun er baseret på søgeordet, men også på kundens browsing-historik og de seneste trends på din side. Præcis som du kan se på billedet ovenfor.

Søgefunktionen har integreret stavekontrol samt understøttelse af hele sætninger, hvilket gør det endnu lettere for dig.

Hjælp og vejled dine kunder hele vejen
Med produktanbefalinger kan du personalisere hvert eneste niveau af din webshop til dine individuelle kunder, så du sikrer dig, at de modtager service fra start til slut.

Dandomain2 (002)
Her kan særligt “power steppet”, der benyttes af blandt andre Unisport og Lomax, bidrage til at øge din gennemsnitlige ordreværdi drastisk.

Power steppet fungerer som en side eller pop-up med produktanbefalinger, der indsættes, efter dine kunder har lagt en vare i kurven – en lille detalje, der gør det nemt for dine
kunder at finde og tilkøbe de ekstra produkter, de skal bruge.

Jo hurtigere, du kan ekspedere dine kunder og gøre dem glade, desto større sandsynlighed er der også for, at de vender tilbage en anden gang.

Så mangler du værktøjet, der kan give dine kunder en bedre shoppingoplevelse samt øge dine konverteringer og salg? Så er Clerk.io måske noget for dig. Det er hurtigt integreret i din DanDomain Webshop.

Køb Clerk.io her

Har du spørgsmål til Clerk.io?

Kontakt Clerk.io på tlf. 70 55 51 00.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.