Saml alle dine domæner ét sted – gratis for dk-domæner

Har du domæner hos flere udbydere, kan det være svært at holde styr på, hvornår de skal fornyes – og du skal bruge flere logins for at administrere dem hver især. Hvorfor ikke samle alle dine domæner hos én udbyder, så du har et godt overblik over dine domæner og altid kun har én oversigt over alle dine aktiviteter? Det er ganske nemt og hurtigt at gøre. Og så er det desuden gratis for alle dine dk-domæner, når du flytter dine domæner over til DanDomain.

Bliv porteføljekunde og få et bedre overblik og flere fordele

Hos DanDomain har vi gjort det nemt for dig at få det gyldne overblik over alle dine domæner. Varetager du rigtig mange domæner, kan det spare dig tid at blive domæneporteføljekunde hos DanDomain, hvor der følger gode fordele med. Du får nemlig tilknyttet en fast Account Manager, som har indsigt i dine aktiviteter og kan agere sparringspartner om eksempelvis valg af nye domæner i forhold til en domænestrategi, hvis din virksomhed vil ekspandere til Asien eller lignende. At få en Account Manager tilknyttet forudsætter, at du har en relativt stor domæneportefølje.

Er du i tvivl, om du har nok domæner til at blive porteføljekunde, eller har du mod på at blive porteføljekunde og få flyttet alle dine domæner? Kontakt os via oplysningerne nederst på siden.

Så nemt er det at flytte domæner

Er du træt af at have dine domæner spredt hos flere udbydere, har vi gjort det let af flytte dem alle over til os. Du indsætter alle dine domæner, som vist på billedet herunder og trykker “Søg”.

Når du har trykket “Søg”, kan du underneden vælge “Flyt” ved hvert domæne – og disse vil flyttes til kurven.

Er det udelukkende dk-domæner, du har, koster det intet at flytte dem. Der er dog et gebyr ved flytning af .com og andre domæner.

Lad os hjælpe dig med flytning af dine domæner

Vil du hellere have en til at gøre det hele for dig, har vi altid en behjælpelig rådgiver, der kan tage hånd om din domæneportefølje. Vi hjælper dig hele vejen, så du får alt flyttet sikkert med over – og du kan i fremtiden se frem til kun at logge ind ét sted og få det fulde overblik. Det kan godt være, at det måske bare et domæne i det daglige, men når det begynder at blive kompliceret, er det rart at have en fast rådgiver at henvende sig til.

Tilføj nye domæner til porteføljen

Hele april kører vi med eksklusive påskerabatter på en lang række populære domænetyper. Tilbuddene gælder kun på nye domæner, der tegnes for ét år – og ikke Premium domæner eller domænefornyelser. Den mulighed får du, når du har fundet det domæne, du ønsker at købe. Du kan se din besparelse, når du indtaster det ønskede domæne.

Netop nu kan du spare gode penge på en række landespecifikke domæner på tilbud:

 • .CO
 • .NO
 • .FI
 • .UK.

Yderligere er der domæner på tilbud til dig, der godt kan lide farve-domæner, hvor vi nu har følgende til en skarp pris:

 • .BLUE
 • .BLACK
 • .RED
 • .PINK.

Og sidst men ikke mindst har vi også tilbud på nogle af de helt nye domæner:

 • .CLOUD
 • .SHOP
 • .SITE
 • .DESIGN.

Køb nye domæner her.

Husk, at du altid kan få hjælp, hvis du har spørgsmål til dine domæner, priser eller andet. Kontakt os på telefon 87 77 90 45 eller skriv til support@dandomain.dk.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.